Neler Yeni

Askerlik İçin Tuşlu Telefon Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Özer
Herkese selamlar,

Bedelli askerlik yapacağım bu yüzden kamerasız bir telefona ihtiyacım var. Radyosu ve hafıza kartı olması (müzik atıp dinleyebilmek için) yeterli benim için. Bir model tavsiyesi var mı veya direkt link de atabilirseniz çok makbule geçer.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan
hocam fakrlı bi soru sorucam kusura bakma biz mesela şuan bedelli parasını versek yaza doğru gidebiliyormuyuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fakrlı bi soru sorucam kusura bakma biz mesela şuan bedelli parasını versek yaza doğru gidebiliyormuyuz
evet hocam, parayı hangi sene yatırırsan bir sonraki sene gidiyorsun. üniversite tercihleri gibi 12 ayı sıralıyorsun seni uygun aya atıyorlar. gitmek istediğin aydan istemediğine doğru mesela 1-haziran 2-temmuz.... 12-aralık gibisinden.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese selamlar,

Bedelli askerlik yapacağım bu yüzden kamerasız bir telefona ihtiyacım var. Radyosu ve hafıza kartı olması (müzik atıp dinleyebilmek için) yeterli benim için. Bir model tavsiyesi var mı veya direkt link de atabilirseniz çok makbule geçer.
Yeni nesil Nokia 1100 alın. Radyosu yok. Ancak 16 GB kadar hafıza kartı destekliyor diye hatırlıyorum. 32'de olabilir. Feneri mükemmel. Telefonda konuşurken ses çok iyi geliyor. Pişman olmazsınız. Şarjıda en az 4-5 gün gidiyor.

Ekler

• losHrd_pADd8szIR.jpg
    losHrd_pADd8szIR.jpg
    80.6 KB · Hit: 12
Top Bottom