askerde çok sürünürsün 6 ayda çok şey kaybedersin tabi illa gitmek istersen bilmiyorumMerhabalar 2021 Askerlik geldi muane oldum muaf raporu verdiler ben bu gün gitsem Askerlik şubesine itiraz ede bilirmiyim ?
Teşekkürler yorumunuz için aradan kaç yıl geçmiş itiraz hakim varsa gidip kullanacağım zoruma gidiyor nesmer kafama taktım itiraz hâkim varsa salı günü gidip itiraz edeceğim teşekkürler askerliği meslek haline getirmek istiyorumEğer askerliği meslek olarak yapmak istiyorsan itiraz eder ve tüm samimiyetinle bunu ifade edersin oradaki komutanlara, sana gerekli yardımlarda bulunmak isteyeceklerdir. Eğer müsait değilsen bu meslek için yapacak başka bir meslek arayışına girmelisin. Şunun için yazdım, gençlerin bir kısmı askeri anlamda meslek edinip, yükselmek istiyor, prestijli ve yüksek gelirli aynı zamanda saygın bir meslekte çalışmak istiyor ki haklılarda, bir çok gencin rüyası hatta...
Gitmek istiyorum itiraz hakimda var diyorsunuz gidip konuşacağım oradaaskerde çok sürünürsün 6 ayda çok şey kaybedersin tabi illa gitmek istersen bilmiyorum
Olmuyor gerçekten asker üniforma görüyorum zoruma gidiyor ben niye olamadım askerlikEdersin sanırım tekrar heyete başvurucam dersen de ne yapıcan askerliği boşver ne güzel muaf almışsın işte.
Neden muaf oldun ?Merhabalar 2021 Askerlik geldi muane oldum muaf raporu verdiler ben bu gün gitsem Askerlik şubesine itiraz ede bilirmiyim ?
Çölyak hastalığı dolayı muaf raporu verdilerNeden muaf oldun ?
Hocam askeriyeye er olarak gitmek gerçekten rezalet bir durum boşver özellikle doğuda karakollarda yaparsan işkence gibi gelir sana Şırnak Cizrede Karakolda yapmış biri olarak söylüyorum bunu dediğimi dinlemeni tavsiye ederim.Teşekkürler yorumunuz için aradan kaç yıl geçmiş itiraz hakim varsa gidip kullanacağım zoruma gidiyor nesmer kafama taktım itiraz hâkim varsa salı günü gidip itiraz edeceğim teşekkürler askerliği meslek haline getirmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gitmek istiyorum itiraz hakimda var diyorsunuz gidip konuşacağım orada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmuyor gerçekten asker üniforma görüyorum zoruma gidiyor ben niye olamadım askerlik
Orası öyle bizim ailede babam 2 yıl Askerlik yapmış oda anlatır zorluğunu bakalım itiraz hâkim varsa gidip askeriye konuşacağım itiraz edeceğimHocam askeriyeye er olarak gitmek gerçekten rezalet bir durum boşver özellikle doğuda karakollarda yaparsan işkence gibi gelir sana Şırnak Cizrede Karakolda yapmış biri olarak söylüyorum bunu dediğimi dinlemeni tavsiye ederim.