Neler Yeni

Askerlik Tecili hakkında bilgi lazım

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Bende bir üst okulu okumak zorundasın diye biliyorum. Sen askerliği uzatmak için mi sınava girip tercih yaptın?
Hayır halkla işikiler ve reklamcılık okudum ben bunun da tabi çok alt dalı var o yüzden o alt dallardan olan insan kaynakları yönetimini ayrı olarak almak istediğim için okula yazıldım onu bitirdikten sonra onun üstüne yüksek lisans yapacaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bendede böyle diyor şuanlık bir sorun yok ben iki üniversite okudum ama en son okudugum ilkinden yüksektik yaş 26 sende mezun/terk demesi garip
yeni okuduğun eski okuduğundan yüksek olması lazım sanırım
önlisans sa lisans
Lisan ise yüksek lisans
yüksek lisans ise doktora gibi sanırım

The Batman

80+ Silver
Hayır halkla işikiler ve reklamcılık okudum ben bunun da tabi çok alt dalı var o yüzden o alt dallardan olan insan kaynakları yönetimini ayrı olarak almak istediğim için okula yazıldım onu bitirdikten sonra onun üstüne yüksek lisans yapacaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni okuduğun eski okuduğundan yüksek olması lazım sanırım
önlisans sa lisans
Lisan ise yüksek lisans
yüksek lisans ise doktora gibi sanırım
evet ben suan yüksek lisans yaparsam 32 ye kadar yolu var

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
sanırım öyle ama 9 ay sonra direk almazlar celp dönemi cart curt 1 seneyi bulur bence yüksek lisans yaparsan orası ayrı
yurt dışında okuma ihtimalim de var yüksek lisansı en kötü şu anki üniversiteyi dondurup hemen yurtdışı yüksek lisans için başvuru yapmam lazım

Top Bottom