Üniversite okumadıysanız ya da bir konuda ustalaşamadıysanız yokturu seçebilirsiniz.Bu soruya nasıl cevap vereyim milyon tane şey var anadolu lisesi mezunuyum nasıl bir ilişki arıyolar anlamadım yardımcı olur musunuz ?
berberim de en azından askeride rahat olursun 3 numara vuracan zaten vur geçBu soruya nasıl cevap vereyim milyon tane şey var anadolu lisesi mezunuyum nasıl bir ilişki arıyolar anlamadım yardımcı olur musunuz ?
Gitmedim şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum tekrardanüniversiteye gittin mi ?
Öyle bi seçenek koymamışlar işte maalesefÜniversite okumadıysanız ya da bir konuda ustalaşamadıysanız yokturu seçebilirsiniz.
Hocam bunu gelinde e devlete anlatın öyle bir şey koymamışlar yüzlerce boş beleş şeyi koyana kadar bi yokturu koyamamışlarDüz lise mezunusun, bir meslek ustalığın yok ise yoktur.
puhahahaha o da iyi taktikmiş valla kankam ilerde gidince denerim şansımı artıkberberim de en azından askeride rahat olursun 3 numara vuracan zaten vur geç
O nasıl bir soru ?Tecil tarihi geldiğinde teslim olmazsanız ne oluyor? Bedelli parası biriktirmeye çalışıyorum
Evet hocam asker kaçağı olunduğunda alıkoyuluyor musunuz yoksa para cezasına mı çarptırılıyorsunuzTecil bittiği zaman mı
bi arkadaşım para cezasına çarptırıldı geçen sene 1 ay içinde ödemeniz lazım diye hatırlıyorumEvet hocam asker kaçağı olunduğunda alıkoyuluyor musunuz yoksa para cezasına mı çarptırılıyorsunuz
Komutan eşlerinin kafasını sıfıra vurunca gelen pişmanlık hissi...berberim de en azından askeride rahat olursun 3 numara vuracan zaten vur geç
Asker kaçağı olduğun zaman bedelli gidemiyor olabilirsin onu askeri şubeyi arayarak detaylarını öğrenEvet hocam asker kaçağı olunduğunda alıkoyuluyor musunuz yoksa para cezasına mı çarptırılıyorsunuz
Tecil biterse bedelli yapamazsın.Tecil tarihi geldiğinde teslim olmazsanız ne oluyor? Bedelli parası biriktirmeye çalışıyorum