Zexius
80+ Bronze
yeni liseden mezun olacağım bu hafta yks girmedim deneme amaçlı olsa da girseydim keşke diyordum ama 5 ay önce bi tarafıma takmadığım için kesinlikle pişmanım 1 sene boyunca boş olacağım gerçi üni sınavına girsem bile bir yeri tutturacağımı düşünmüyorum anadolu lisesi mezunuyum. klasik iş aramakla nerden başlayabilirim daha doğrusu iş nasıl bulunur abilerim ablalarım konuyla ilgili bilgi verebilir mi? yaz boyunca g2t üstü yatmak bi tarafıma batıyor daha doğrusu depresyona giriyorum 1 haftadır bunalımdayım işe girmek istiyorum bayramdan sonra ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim mahallede dondurma aldığım bir yer vardı sahibiyle samimiyiz numarasıda var ilk başta bilgisayarcıda işe girmeyi düşünüyordum hala düşünüyorum düşünmekten öteye geçemedim dondurmacıda çalışmak zor olur mu? fabrikada işe girmeyi düşünmüyorum ana meslek olarak yayıncılık youtube e-spor gibi işler için çabalıyorum fakat ya başaramazsam gibi bir şüphede var doğal olarak bu yüzden ne olursa olsun elimde bir meslek olmalı diye düşünüyorum.yeni liseden mezun olacağım bu hafta yks girmedim deneme amaçlı olsa da girseydim keşke diyordum ama 5 ay önce bi tarafıma takmadığım için kesinlikle pişmanım 1 sene boyunca boş olacağım gerçi üni sınavına girsem bile bir yeri tutturacağımı düşünmüyorum anadolu lisesi mezunuyum. klasik iş aramakla nerden başlayabilirim daha doğrusu iş nasıl bulunur abilerim ablalarım konuyla ilgili bilgi verebilir mi? yaz boyunca g2t üstü yatmak bi tarafıma batıyor daha doğrusu depresyona giriyorum 1 haftadır bunalımdayım işe girmek istiyorum bayramdan sonra ne yapabilirim?