Neler Yeni

ASLAN YELESİ MANTARI KAHVESİ VE KAPSÜLÜ ( mantarlar ve mantar kahveleri )

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun

Geçen sene bir kimyager ve mühendis abimiz, içinde ashwagandha, ginseng ve aslan yelesi mantarı gibi 14-15 farklı içerik bulunan bir kahve hazırladı. Bu kahveyi içtiğimde, yaklaşık 10-15 dakika içinde olağanüstü bir güç hissetmeye başladım. İnsanları daha iyi duyabiliyor, bir işe daha fazla odaklanabiliyor ve muazzam bir koşma isteği hissediyordum. Bu konulara hâkim birileri var mı? Türkiye'de bu tarz bir üründen verim alabileceğimiz bir yer bulabilir miyiz? Bu kahve ile bildiğiniz tüm beyin loblarımın açıldığını hissettim; bu duygu gerçekten anlatılması zor. Eğer bu ürünü kullanan biri varsa, lütfen benimle bilgi paylaşabilir mi?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn

Geçen sene bir kimyager ve mühendis abimiz, içinde ashwagandha, ginseng ve aslan yelesi mantarı gibi 14-15 farklı içerik bulunan bir kahve hazırladı. Bu kahveyi içtiğimde, yaklaşık 10-15 dakika içinde olağanüstü bir güç hissetmeye başladım. İnsanları daha iyi duyabiliyor, bir işe daha fazla odaklanabiliyor ve muazzam bir koşma isteği hissediyordum. Bu konulara hâkim birileri var mı? Türkiye'de bu tarz bir üründen verim alabileceğimiz bir yer bulabilir miyiz? Bu kahve ile bildiğiniz tüm beyin loblarımın açıldığını hissettim; bu duygu gerçekten anlatılması zor. Eğer bu ürünü kullanan biri varsa, lütfen benimle bilgi paylaşabilir mi?
Meth içirmişler sana

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Alakası yok, imkansız yani.
İmkanlı. Sigaralara uyusturucu eklemek çok cok basitken, kahve formülüne çok rahat eklenir.

Ama sanmıyorum.

Bildiğim kadarı ile Gano Excel diye bir zımbırtı vardı, ona bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom