Neler Yeni

Asosyallikten nasıl kurtulabilirim ?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Merhaba arkadaşlar, son 4-5 yıldır Asosyal biriyim nasıl sosyalleşebilirim ? Yeni insanlarla tanışmak istiyorum, yeni arkadaşlarım olsun istiyorum.

Son 4-5 yıldır hep evde PC oyunları falan oynuyordum 1-2 aynca bilgisayarı sattım çevremde kimsenin olmadığını farkettim, şuan reel sadece 1-2 arkadaşım var onun dışında kız-erkek hiç atkadaşım yok, günlerim hep boş geçiyor, sosyal medya fazla zamanımı alıyordu sosyal medya hesaplarımı kapattım, kendimi boşlukta hissediyorum, canım hep sıkkın, boşuna yaşıyormuşum gibi hissediyorum. 5-6 yıl öncesine kadar çok güzel hayatım vardı hayatımda bilgisyar telefon yoktu çevrem çok genişti ama şuan kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkadaşım falan yok. İnsanlarla kızlarla falan konuşamıyorum bi çekingenlik falan var üstümde.

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Bende de çekingenlik ve asosyellik var. Aynı hisleri bende yaşıyorum.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Merhaba arkadaşlar, son 4-5 yıldır Asosyal biriyim nasıl sosyalleşebilirim ? Yeni insanlarla tanışmak istiyorum, yeni arkadaşlarım olsun istiyorum.

Son 4-5 yıldır hep evde PC oyunları falan oynuyordum 1-2 aynca bilgisayarı sattım çevremde kimsenin olmadığını farkettim, şuan reel sadece 1-2 arkadaşım var onun dışında kız-erkek hiç atkadaşım yok, günlerim hep boş geçiyor, sosyal medya fazla zamanımı alıyordu sosyal medya hesaplarımı kapattım, kendimi boşlukta hissediyorum, canım hep sıkkın, boşuna yaşıyormuşum gibi hissediyorum. 5-6 yıl öncesine kadar çok güzel hayatım vardı hayatımda bilgisyar telefon yoktu çevrem çok genişti ama şuan kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkadaşım falan yok. İnsanlarla kızlarla falan konuşamıyorum bi çekingenlik falan var üstümde.

Okul ortamı olmadıkça arkadaş bulmak zor oluyor. Ama hobilerin varsa mutlaka arkadaş bulabilirsin. Aynı hobileri paylaştığın insanlar bulmaya çalış. Böylece konuşacak konu bulma sorununu yaşamazsınız. Ayrıca lise ortamınız kötü de olsa üniversitede arkadaş bulabilirsiniz. İyi bir üniversiteye gitmeye çalışın. Şuanda kimse arkadaşıyla buluşamıyor veya arkadaş edinemiyor zaten. Herkes içine kapandı ve depresifleşti.

Son düzenleme:

mamibu_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mami
Kendine göre birini buluyon takılıyon sonra oda gidip birini daha buluyo 3 kişi takılmaya başlıyonuz sonra 2si sensiz takılmaya başlıyo....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,077
Üyeler
160,482
Son üye
turgixbaba
Top Bottom