- Reaksiyon skoru
- 25
3300X ve 1660 Super için en ideli hangisi olur? (Kasamda 4 tane RGB fan var.)
Neden ?ben s2h alırdım
evet araştırmayan kafanın eseri ilk üşengeçliğimde battım direkAsrock B450M Pro4 çok daha iyi bir kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden ?
Alabilirsin, gayet ucuzmuş. Öneririm.Hazır sistem alacağım; ASRock, Gigabyte'dan 70TL daha pahalı.
Eski falan değil, ikisinin de chipseti aynı. B450M S2H çok yeni sanki. B450M Pro4 her şekilde daha üstün bir anakart. Gerek VRM olsun, gerek ARGB/RGB girişleri olsun.pro4 eski artık s2h alırdım dostum
Eskiyince ne oluyor ? 4 ram slotlu anakart yerine 2 ram slotlu anakart mı almak gerekiyor ?pro4 eski artık s2h alırdım dostum
Gayet iyi bir fiyat, kesinlikle Asrock yap.Hazır sistem alacağım; ASRock, Gigabyte'dan 70TL daha pahalı.
eskimişten kastım çıkış tarihi vs. değil bios guncelleme almaması anladınmı ? 3300x ve 1660 kartta 16 ramden üstü boşa yaramıyor 2 slot gayet yeterli.Eskiyince ne oluyor ? 4 RAM slotlu anakart yerine 2 RAM slotlu anakart mı almak gerekiyor ?
Ayrıca çıkış tarihleri arasında sadece 3 ay var, sırf Asrock B450M Pro4 3 ay önce çıktı diye eskimiş mi oluyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gayet iyi bir fiyat, kesinlikle Asrock yap.
Slotu boş ver. Gerekli güncellemeleri alacağından eminim, sırf bu yüzden B450M S2H seçilmez, hiç mantıklı değil bu.eskimişten kastım çıkış tarihi vs. değil bios guncelleme almaması anladınmı ? 3300x ve 1660 kartta 16 ramden üstü boşa yaramıyor 2 slot gayet yeterli.