Fanlar argb şimdi komple turuncuya yakın renk yaparım mis gibi olur diye düşünüyorum yarın teslim alırım büyük ihtimalle sorunsuz gelir inşallahTeşekkür ederim turuncu beyaza da siyaha da yakışıyor bence.Nasıl hoşunuza gidiyorsa artık![]()
Hahaha 5 taksit olduğu da gelsinBu kartı görünce aklıma kredi kartım geliyor.
Hahaha 5 taksit olduğu da gelsin
Hocam en büyük tavsiyem sakın ola mAtx almaGüzel ürün. Ağustos ayında AM5 sistem toplamayı düşünüyorum. ATX anakart dışında anakart almayacağım için tercihler listesine yazdım.
Değiştirme sebebimin en büyük etkeni mATX anakarta sahip olmamHocam en büyük tavsiyem sakın ola mAtx alma
Aylarca stoğa girmesini bekledikten sonra evetAlan oldu mu hiç![]()
Belkide sizin sayenizde bizede almak vesile oldu hocamAylarca stoğa girmesini bekledikten sonra evetQP firması bu anakartın olduğu Hazır sistem paylaşmıştı. Bende sadece anakartı almak istiyorum diye mail attım.1 gün sonra satışa aldılar ama 8029 TL idi. Sonra Trendyol,n11 derken indirime girince aldım hemen. Asrock kalitesi tartışılmaz. Yeni AM5 sistem topluyorum. İşlemci ile ram kaldı sadece GG bekliyorum.
Kutusu çok sağlam birşeye sarıp göndermeseler bile,anakart içerde süngere kelepçelenmiş şekilde geldi.Fanlar argb şimdi komple turuncuya yakın renk yaparım mis gibi olur diye düşünüyorum yarın teslim alırım büyük ihtimalle sorunsuz gelir inşallah![]()
Evet hocam videolara baktım da yabancı kanallarda etrafı sünger hepBelkide sizin sayenizde bizede almak vesile oldu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutusu çok sağlam birşeye sarıp göndermeseler bile,anakart içerde süngere kelepçelenmiş şekilde geldi.
Çok güzel duruyor ya alt tarafı anakart ama görünümü çok hoşuma gitti nadir görülen bir şey daha önce denk gelmedimBios ekranı bile grafitili çok güzel kullanımı kolay yalnız son biosu değilde 1.30 eski sürümü indirdim daha stabil calısıyor
Ekran kartının altında vidalı bi bölüm var oraya ssd mi geliyor orayı söküp mü takıyoruz soğutma vs var mı ordaBios ekranı bile grafitili çok güzel kullanımı kolay yalnız son biosu değilde 1.30 eski sürümü indirdim daha stabil calısıyor
Aynen benimkide o şekilde geldi. Kutunun içerisinden sesler geliyordu ilk önce korktum ama sonra anakartın altında 2 kutu daha vardı onların içerisindeki kablolardan geliyormuş sesler.Belkide sizin sayenizde bizede almak vesile oldu hocam
Kutusu çok sağlam birşeye sarıp göndermeseler bile,anakart içerde süngere kelepçelenmiş şekilde geldi.
Üstteki gen5 m2 1 adetEvet hocam videolara baktım da yabancı kanallarda etrafı sünger hep
Çok güzel duruyor ya alt tarafı anakart ama görünümü çok hoşuma gitti nadir görülen bir şey daha önce denk gelmedim
Ekran kartının altında vidalı bi bölüm var oraya ssd mi geliyor orayı söküp mü takıyoruz soğutma vs var mı orda