cube 360 ile 7800x3d nasıl sıcaklıklarSıvı soğutma bitfenix cube 360 kasa h7 elite psu xpg core reaktör var. İmzamda yazıyor.
Bu arada ssd işlemci ramler ayni nasıl ramleri tam performans alabiliyor musun acaba geç açılma expo kullanamama gibi ddr5 genel sorunlar yaşadın mı acabaSıvı soğutma bitfenix cube 360 kasa h7 elite psu xpg core reaktör var. İmzamda yazıyor.
Tamamdır bana anakart sıvı soğutma psu ve 7x argb fan lazım bütçe 24k max
Bir de jada içi fotoğraf atma.sansin var mı nasıl duruyor asrock falanSıvı soğutma bitfenix cube 360 kasa h7 elite psu xpg core reaktör var. İmzamda yazıyor.
Bunu bende gördüm ama 66 cfm değer nasıldır acaba bir de sessizlik olarak nasıl acabaTHERMALRIGHT TL-C12CW-S X3 (Triple) WHITE 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12CW-S X3 (Triple) WHITE 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
Lianli diyorum ama 3 katı fiyat varGüzel hocam fiyat performans.8 tane aldım. biosdan ayar çekersiniz Pwm zaten.Birbirlerine bağlanıyorlar kontrolcüyede gerek yok.Şuan beyaz olup bu fiyata yok diye biliyorum.Daha iyileri var elbette
Mesela benim açımdan uzun bir süreç olur.Malum 1 değil 2 değil hocam 7 taneLianli diyorum ama 3 katı fiyat var
THERMALRIGHT TL-C12CW-S X3 (Triple) WHITE 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12CW-S X3 (Triple) WHITE 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
Bu düz bana argb lazımArctic P12 PWM PST 12cm PWM Kasa Fanı - Beyaz (AR-ACFAN00170A) | Teknobiyotik
AR-ACFRE00170A-icgorsel Teknik Özellikler : Fan Boyutu 120mm Fana Kanat Rengi Beyaz Max. Hava Akımı 56.3 CFM Fan Çerçeve Rengi Beyaz...www.teknobiyotik.com
4 adet ve üzeri alımda 349 TL ye geliyor tanesi. Sizce hangisi? Banada 7 adet lazım.
Evet öyle maalesefMesela benim açımdan uzun bir süreç olur.Malum 1 değil 2 değil hocam 7 tane