Neler Yeni

Asrock Challenger 6700 xt mi Sapphire Pulse mi?

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
Dostum verilere göre Sapphire halen kötü mü kötü?
Ben power color da kullandım xfx de, Asus da Sapphire da MSI da. Niye Sapphire hariç diğer kartlarda sorun yaşamadım?

Forumda azıcık dolaş Facebook grupların da azıcık dolaş AMD kart ile açılan sorun konularına bak çoğunluğun Sapphire olduğunu göreceksin.
İşte ben de aynı verilerden bahsediyorum, kötü dediğin kart ile iyi dediğin arasında bile %0.5 fark var, bu fark için bir markayı gömüp diğerini zirveye çıkarmanın anlamı yok. Powercolor şu anda en çok servise verilen kart İsviçre'nin Digitech mağazasında, Powercolor Red Devil önermeyelim mi tepe model kart olmasına rağmen? Ben böyle rakamlara bakarak X, Y alınmaz şeklinde yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

Sen de aynı şekilde yabancı forumlarda dolaş Sapphire,XFX,Powercolor gibi markaların AMD için Asus, MSI gibi isim yapmış markalardan daha fazla önerildiğini görebilirsin.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
İşte ben de aynı verilerden bahsediyorum, kötü dediğin kart ile iyi dediğin arasında bile %0.5 fark var, bu fark için bir markayı gömüp diğerini zirveye çıkarmanın anlamı yok. Powercolor şu anda en çok servise verilen kart İsviçre'nin Digitech mağazasında, Powercolor Red Devil önermeyelim mi tepe model kart olmasına rağmen? Ben böyle rakamlara bakarak X, Y alınmaz şeklinde yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

Sen de aynı şekilde yabancı forumlarda dolaş Sapphire,XFX,Powercolor gibi markaların AMD için Asus, MSI gibi isim yapmış markalardan daha fazla önerildiğini görebilirsin.
Dostum şimdi şöyle ben yaşadığım sorunları dile getiriyorum Sapphire hariç beni üzen AMD kart kullanmadım daha. Daha bugün forumda birinin Sapphire pulse rx6800 kartı 1 aylık sürede gitmiş garantiye vermiş adam.

Ama şöyle ki ben daha bir kere bile red devil kartım bozuk şöyle oldu böyle oldu diyeni görmedim.

Sapphire kötü diyorum ama pulse serisi için, nitro + denemedim hiç.

Zaten konu sahibine bahsederken "ben olsam" Sapphire almam ASRock da hiç kullanmadığımı belirttim onun için onu bilmiyorum. Ama ancient Gameplays isimli bir kanal var o benchmark videosu çekerken ASRock da kullanıyor performansı iyi kartın

Evet bilindik ve popüler markalar aslında ama Sapphire, xfx gibi markalar daha ucuz olduğundan dolayı önerildiğini düşünüyorum.

Samealk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Melih Demir
Evet bilindik ve popüler markalar aslında ama Sapphire, xfx gibi markalar daha ucuz olduğundan dolayı önerildiğini düşünüyorum.
TR'de ucuz olduğundan önerilme ihtimali yüksek ama global piyasada amd için amd bazlı üreticiler ve nvidia için yeni nesilde yok ama eskiden EVGA özellikle üst modelleri gerçekten kaliteli oldukları için önerilirdi.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
Asrock daha iyi.

Adzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Kaan
ZwormZ gaming youtube kanalı 6700 XT test videolarında Pulse modeli kullanıyor incelenebilir, örnek 19 farklı oyunda 1440p test videosu ama starfield, warzone tarzı büyük oyunlara özel ayrıntılı videolar da var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan Haykır

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can