- Konu Sahibi Konu Sahibi
cahilsin gelip bilgi vermeye çalışıyorsun bilmediğin konuda tavsiyede bulunma yoksa sinirli değilizULAN NAPTIM ANANIZI BABANIZI MI OLDURDUM NE BU SİNİR!!!
cahilsin gelip bilgi vermeye çalışıyorsun bilmediğin konuda tavsiyede bulunma yoksa sinirli değilizULAN NAPTIM ANANIZI BABANIZI MI OLDURDUM NE BU SİNİR!!!
Amazon'da satıcı veya gönderen Amazon değil, ek gümrük vergisi çıkar. Zaten 1 Mayıs'tan sonra gelirse her türlü çıkacak.asrock ne tayvan merkezliymiş bence alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.amazon.com/ASRock-Radeon-Challenger-Graphic-RX6700XT/dp/B093Z4BHJH ayrıca burda daha ucuz alan varsa burdan alsın.
Sendeki ekran kartı ROG Strix RX 580 mi? Sen alırken en iyisini mi aldın? Asrock fiyatı diğer rakiplerine göre çok iyiyse alınır. Asrock WarraWarra Çin markası değil. Düzgün bir firma.reis be ı,olur ne olmaz her ekran kartı markası alınmaz almışken en iyisi alcaksın
İlk kuruluş yıllarındaydı o, artık Asus ile bir bağı yok tamamıyla rakip firmalar.Sonuçta vardı ,genelde Asrock lafı geçince Asus'tan bahsediliyor .
Güncel takip etmedim bitirdiyseler anlaşmayı bilemiyorum ama kalite bakımından tanımlamak için önemli detay.
Mehmet abi ben niye uyarıo aldım burda 9 bin lira yazıyoduO yıllaaaar önceydi.
ya daha fiyat bakmayı bilmiyosun satın al de sonra çıkan fiyata bak
bana lira olarak gösterdi ama ben amazon tr de sandım
bruhya daha fiyat bakmayı bilmiyosun satın al de sonra çıkan fiyata bak
başka tavsiyen önerin var mı reis
O fiyat galiba şehirden şehre değişiyor onla alakalıydı.10,406 TL den 10,347 ye düşmüş 59tl cepte