Neler Yeni

Asrock rx580 Sorunu

osolaz619

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
osman
Merhabalar yeni bir kasa aldım içinde;
ryzen 2600
asrock rx 580 phantom gaming ekran kartı mevcut 8gb ram kullanıyorum ekstra olarak.

Benim sorum şu bazı oyunları cok rahatca oynuyorum lol,cs vb. fakat conan exiles adlı oyunumu oynarken fanım cok sesli calısmaya başlıyor(resmen evde uçak kalkıyor) ve bazen oyun takılıp pc donuyor tuştan rest atmak zorunda kalıyorum .
Bunun sebebi ne olabilir?

Emre Baş

80+ Gold
Sürücü yada sıcaklıkları kontrol edin

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Merhabalar yeni bir kasa aldım içinde;
ryzen 2600
asrock rx 580 phantom gaming ekran kartı mevcut 8gb RAM kullanıyorum ekstra olarak.

Benim sorum şu bazı oyunları cok rahatca oynuyorum lol,cs vb. fakat conan exiles adlı oyunumu oynarken fanım cok sesli calısmaya başlıyor(resmen evde uçak kalkıyor) ve bazen oyun takılıp PC donuyor tuştan rest atmak zorunda kalıyorum .
Bunun sebebi ne olabilir?
Dediğiniz oyunda optimizasyon sorunu olabilir. Yada oyununuz crack ise bundan kaynaklı sisteminize yük bindiriyor olabilir. Ekran kartı driverlarınızın da güncel olduğundan emin olun.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Sıcaklık değerlerine bakabilirsin oyun içinde. Fanın uçak gibi ses çıkarmasının sebebi ekran kartının sıcaklığı arttıkça fanın dönüş hızı da arttığı için..

osolaz619

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunum orjinal eski bilgisayarımda içinde galax 1050ti ve ryzen 5 1400 oldugu halde ultrada oynuyordum.Şuan low da bile sıkıntı yaşıyorum.

Krull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
kruull krulll
Amd kartların kronik sorunu herhalde benim rx 460 kartımdada oluyordu. Eğer dönüştürücü kullanıyorsan bundan olabilir.

emincnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emin
AMD kartların kronik sorunu herhalde benim rx 460 kartımdada oluyordu. Eğer dönüştürücü kullanıyorsan bundan olabilir.
Dostum bende de aynı sorun var rx580 var pubg de 3300 rpm le dönüyor fan aşırı hızlı uçak uçuyor sanki csgo yüksek ayarlar da bile çok ses yapıyor hdmi to vga var ondan ne alaka ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

K
Sıcaklık değerlerine bakabilirsin oyun içinde. Fanın uçak gibi ses çıkarmasının sebebi ekran kartının sıcaklığı arttıkça fanın dönüş hızı da arttığı için..
Dostum benim fan bakıyorum 3300 rpm de dönüyor pubg de yüksek ayarda aşırı ses yapıyor güç ayarından -20 ye çekiyorum 2400 lere düşüyor rpm çok saçma asrock aldığıma çok pişmanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,586
Üyeler
164,164
Son üye
Batuhan35
Top Bottom