hocam 30 euro degil burasi 29,80 euro falanSelam. Yeni çıkan yasa ile 30 euroyu geçen ürünler gümrükte vergilendirilecek mi nasıl bir yol izlenir ? Benim bu sepet acaba gümrüğe takılır mı ? dün sipariş verdim.
Harbiden öyleVergi dahil 1070 tl . Normalde takılmaması lazım. Ama iş ülkemiz olunca ne desem bilemiyorum .
Teşekkürler, evet vergiyi de alırken kesti inşallah bir askilik çıkmaz.hocam 30 euro degil burasi 29,80 euro falan
Ne gibi bir problem çıkarabilir ?Gümrük memuru keyifli gününde ise sorunsuz gelir. Ama geçim sıkıntısı, eşi ile kavgası ne bileyim iş ortamında ki gerginlik gibi etmenlerde olursa şov yapar.
ülkeye geliş tarihi önemli aslında. Muhtemelen gümrükte ek vergilendirilecek.
emin misiniz ? 30 euroyu geçerse kesiyor bura 26 tl ile kurtarıyor.ek veri olmaz %60 kesiyo artık uygulama , takılmaz da
kusura bakmayın size yanlış yanıt atmışım uygulamada 30 euro üstü olup vergiyi uygulama keserse müşavir muhabbeti gümrükte ek vergi olayı olmuyor mu?ek veri olmaz %60 kesiyo artık uygulama , takılmaz da
30 üzeri takılır tabii, uygulama izin vermiyordur zaten muhtemelenTeşekkürler, evet vergiyi de alırken kesti inşallah bir askilik çıkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne gibi bir problem çıkarabilir ?
emin misiniz ? 30 euroyu geçerse kesiyor bura 26 tl ile kurtarıyor.
kusura bakmayın size yanlış yanıt atmışım uygulamada 30 euro üstü olup vergiyi uygulama keserse müşavir muhabbeti gümrükte ek vergi olayı olmuyor mu?
Veriyor hocam deneme amaçlı 2 binlik bir ürün seçtim fiyatı vergi ile 4 e çıktı, ödemeye kadar gitti gümrükten geçmesi ile bir uyarı vermedi.30 üzeri takılır tabii, uygulama izin vermiyordur zaten muhtemelen