mantıksızİyi akşamlar. 7500F işlemcide AS120 kullanıyorum. Boşta 57-58 derece cs2'de 65-68 derece görüyor. Daha ağır bir oyunda henüz denemedim. Sizce geçmek mantıklı mı olur mantıksız mı?
başlığı tam okumamıştım as120 hangi soğutucu dedim aratuyim dedim bu çıktı .dİyi akşamlar. 7500F işlemcide AS120 kullanıyorum. Boşta 57-58 derece cs2'de 65-68 derece görüyor. Daha ağır bir oyunda henüz denemedim. Sizce geçmek mantıklı mı olur mantıksız mı?
onada gerek yok zaten cs ve valoda gayet düşük derceler alıyor birde ikisi en çok işlemci yiyen oyunlardanPhantom spirit mantıklı olabilir ama Peerless Assain olmaz
Değiştirmek isterse Peerless Assainden mantıklıonada gerek yok zaten cs ve valoda gayet düşük derceler alıyor birde ikisi en çok işlemci yiyen oyunlardan
tabikide ama gerek yokDeğiştirmek isterse Peerless Assainden mantıklı
bide valoda baksan merak ettim sadeceİyi akşamlar. 7500F işlemcide AS120 kullanıyorum. Boşta 57-58 derece cs2'de 65-68 derece görüyor. Daha ağır bir oyunda henüz denemedim. Sizce geçmek mantıklı mı olur mantıksız mı?
mantıksız
mantıksız
Phantom spirit mantıklı olabilir ama Peerless Assain olmaz
başlığı tam okumamıştım as120 hangi soğutucu dedim aratuyim dedim bu çıktı .d
Yükleniyor...
www.akakce.com
neyse bence geçmek mantıksız güzel bi macun sık yeterli olur ama phantopm sprit için geçemek mantıklı olabilir ileriye dönüklük için işlemci değişicekseniz
onada gerek yok zaten cs ve valoda gayet düşük derceler alıyor birde ikisi en çok işlemci yiyen oyunlardan
Tabii hocam indirip denerimtabikide ama gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide valoda baksan merak ettim sadece
eyw saolAçıkçası bana da pek mantıklı gelmedi hocalarım. Sanırım bu sıcaklıkla alakalı biraz takıntılarım var, 7500F için 95'e kadar normal olduğunu söylüyor çoğu kişi ama yine çoğu kişide işlemcinin boşta 40-45 derecelerde olduğunu görünce insanda ister istemez bir panik yaratıyor
Tabii hocam indirip denerim
Mantıklı olur diyen olursa yerim (mantıksız)İyi akşamlar. 7500F işlemcide AS120 kullanıyorum. Boşta 57-58 derece cs2'de 65-68 derece görüyor. Daha ağır bir oyunda henüz denemedim. Sizce geçmek mantıklı mı olur mantıksız mı?