animusprojesi.com
ac odyssey indirme linkini atabilir misintr de en iyi çeviri yapanlar bunlar yapanlar bunlardır
![]()
Animus Projesi - Türkçe Oyun Çeviri - Oyunlar hepimiz için Türkçe!
Oyunlar hepimiz için Türkçe!animusprojesi.com
animusprojesi.com
indirmek için hesap açmamı istiyor fakat sitede kayıt olma yeri yok![]()
Assassin’s Creed: Odyssey - Animus Projesi - Türkçe Oyun Çeviri
- Orijinal 1.5.6 sürümü ile uyumludur. - Ana oyun yaması ücretsizdir, dilediğinizce kullanabilirsiniz. - DLCler etkin abonelere açıktır. - Ana oyun olmayan Keşif Turu oyunu için "Standalone" yüklemesi yapmanız gerekir. -Oyunu Epic ve Steam'den alanların da Ubisoft Connect üzerinden indirmesi ve...animusprojesi.com
site kapanmıştı rdr2 çevirsinden sonra sıkıntı yaşadıkları için sanırım öyle hatırlıyorum biraz kurcala bende hatırlamıyorum nasıl kayıt olucağını sing in kısmından şifremi unuttum felan deindirmek için hesap açmamı istiyor fakat sitede kayıt olma yeri yok
site kapatılmış sanırım bizim türkçe yamada yalan oldu :/site kapanmıştı rdr2 çevirsinden sonra sıkıntı yaşadıkları için sanırım öyle hatırlıyorum biraz kurcala bende hatırlamıyorum nasıl kayıt olucağını sing in kısmından şifremi unuttum felan de
vardır illaki araştır yeni oyun değil o kadarsite kapatılmış sanırım bizim türkçe yamada yalan oldu :/
animusprojesi.com