Neler Yeni

Assasin's Creed Origins alınır mı?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Selamlar, bundan birkaç ay önce 20 TL civarına Assassin's Creed Odyssey oynayıp baya beğenmiştim, şimdi de hazır indirimdeyken Origins almak istiyorum. Sizce alınır mı?
Şu anda 89,10 TL, 60 TL kupon ile 29,10 TL oluyor. Birde DLC'ler dahil ücretsiz yaması var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fuat körpe
o fiyata masaüstü toplarsın:) bu arada alınır.

Alfha13

80+ Silver
Bence alınır.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,105
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Selamlar, bundan birkaç ay önce 20 TL civarına Assassin's Creed Odyssey oynayıp baya beğenmiştim, şimdi de hazır indirimdeyken Origins almak istiyorum. Sizce alınır mı?
Şu anda 89,10 TL, 60 TL kupon ile 29,10 TL oluyor. Birde DLC'ler dahil ücretsiz yaması var mı?
Ac odyssey i begendiysen origini de beğenirsin. Tarihi yapısı çok iyi. Piramitler falan var. Hikayesi odysseyden iyi değil.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ac odyssey i begendiysen origini de beğenirsin. Tarihi yapısı çok iyi. Piramitler falan var. Hikayesi odysseyden iyi değil.
3 yıl önce ilk izlediğim hikayeli oyundu, o zamanlar çok sevmiştim şu anda eski hissi verip vermeyeceğinden süpheleniyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,105
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
3 yıl önce ilk izlediğim hikayeli oyundu, o zamanlar çok sevmiştim şu anda eski hissi verip vermeyeceğinden süpheleniyorum.
Eski hissi alır mısın bilmem. Çünkü koskoca odyssey i oynamissin. Ama ac serisinden sıkılmam, farklı tarihi zamanlarda oynamak bana hoş gelir diyorsan al. Öneririm.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korsan oynamıştım, fena değil. Eksiklikleri olsada 20 lira çok ucuz.
Bence alınır.
Alacağım galiba ama 60 TL'lik kupon için Gold almak lazım onda da DLC'ler var fakat DLC yamaları paralı, ücretsizi var mı?

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence al hoşuma gitmişti oyun videolarını izlemiştim bence her AC oyunu oynanır.

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
alma oyun çok kötü yan görevleri zorla yaptırtarak oyun süresini uzatmaya çalışmışlar 0 zevk alırsın yan görevlerde mesela kocamı kaçırdılar git kurtar yok karıma timsahlar girişti dere yatağında git kurtar böyle böyle saçma sapan iğrenç görevler alma sakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,334
Üyeler
161,439
Son üye
fatihsilim
Top Bottom