Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
AC Odyssey DLC'leri oynadın mı?Onu da bitirdim brom ama güzeldi İspanyol ve İngilizlerin gemilerini sömürüp kalelerini almak.
AC Odyssey DLC'leri oynadın mı?Onu da bitirdim brom ama güzeldi İspanyol ve İngilizlerin gemilerini sömürüp kalelerini almak.
Origins'i alabilirsin bence.Gemi savaşları dışında her şeyi seni tatmin edecektir.Daha sonra AC Odyssey DLC'lerine dönebilirsin.Legacy Of The First Blade DLC'sinin Origins ve AC Lore'u ile bağlantısı var bildiğim kadarıyla ama pek beğenilmemiş.Fate of Atlantis ise çok fazla içerik sunuyor o da güzel.Oynamadıysan Ezio Collection da alabilirsin.Ben bu ara Assassin's Creed Unity oynuyorum.Fransız İhtilali'ni pek yansıtmasa da güzel oyun bence.20 TL gibi bir fiyatı var onu da alabilirsin.O yok hocam malesef deluxe bendeki.
Aslında rogue oynadığım için Unity oynayabilirim size de tavsiyem rogue'den başlayın bağlantısı sonundan anlarsınız.Origins'i alabilirsin bence.Gemi savaşları dışında her şeyi seni tatmin edecektir.Daha sonra AC Odyssey DLC'lerine dönebilirsin.Legacy Of The First Blade DLC'sinin Origins ve AC Lore'u ile bağlantısı var bildiğim kadarıyla ama pek beğenilmemiş.Fate of Atlantis ise çok fazla içerik sunuyor o da güzel.Oynamadıysan Ezio Collection da alabilirsin.Ben bu ara Assassin's Creed Unity oynuyorum.Fransız İhtilali'ni pek yansıtmasa da güzel oyun bence.20 TL gibi bir fiyatı var onu da alabilirsin.
Tavsiyeni dikkate alacağım.Aslında rogue oynadığım için Unity oynayabilirim size de tavsiyem rogue'den başlayın bağlantısı sonundan anlarsınız.
Tavsiyeni dikkate alacağım.
Teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu.Oyuna karşı bir önyargım vardı.Büyük ihtimal alacağım perşembe günü.Rogue sonunda Unity oynunun başlangıç sahnesi aynı anda oluyor aslında. Arno'nun babasın Rogue sonunda adamı öldürüyoruz ardından Arno geliyor ve babasının öldürüldüğünü görüyor yani Rogue biterek Unity başlıyor.