Miromey
80+
Aga oynayalı 2 yıl oluyor 40 dan sonra seviye sürekli kendini tekrar ediyor diye hatırlıyorum yanlışım olabilir40 son mu ben 47 mi ne oldum dlc direkt 45 yaprı
Aga oynayalı 2 yıl oluyor 40 dan sonra seviye sürekli kendini tekrar ediyor diye hatırlıyorum yanlışım olabilir40 son mu ben 47 mi ne oldum dlc direkt 45 yaprı
Bir tane arkadaş vardı tümü berbattı diyordu ama adı aklımda değil.Bu arada bunu yazan kim ? O yiğitle görüşmek isterim.
Hocam o çöller insanın içini eritir be.Evet kanka harita harbiden iyiydi baya büyük ama yarısından fazlası çöl o sayede büyük zaten ama çölün içinde karşına farklı olaylar çıkıyor hoş oluyordu
Bende bilmiom o yüzden sordum ben hikayeyi geçip milleti kesiom görev yapıon eğleniyom benAga oynayalı 2 yıl oluyor 40 dan sonra seviye sürekli kendini tekrar ediyor diye hatırlıyorum yanlışım olabilir
Kıstıracağım onu tenhada.Bir tane arkadaş vardı tümü berbattı diyordu ama adı aklımda değil.
Hidden blade ile suikast yapacam.Assassin olarak mı , Hunter olarak mı yoksa Warrior olarka mı?
Tamamen bağımsız. Bayek adında bir Mecaysın ve Mısır'ı kötü yöneten hükümeti devirmeye çalışıyorsun.Benim de merak ettiğim bir şey var diğer hikayelerle herhangi bir bağlantısı var mı?
Hocam bana hikaye önemli değil:Odyssey ile oynanış olarak benziyorlar.Level kasma mantığı olduğundan yan görevleri yapman gerek ve yan görevler tekrara düşüyor.Hikayesi de bana ilgi çekici gelmedi.Hikaye sunumu da çok iyi değil.Ama Assassin's Creed oyunu olduğu için ben de alacağım büyük ihtimal.
Assassin's Creed : DarbeTamamen bağımsız. Bayek adında bir Mecaysın ve Mısır'ı kötü yöneten hükümeti devirmeye çalışıyorsun.
Lore ile bağlantısı var.O yüzden dolaylı yoldan bağlantılı.Ama direk bir bağlantısı yok.Benim de merak ettiğim bir şey var diğer hikayelerle herhangi bir bağlantısı var mı?
Tarihi şehirlere oyunun haritasına ve mısır pramitlerine aşık oldum. Odyssey kadar güzel değil ancak ac serisine bayiliyorsan oynanır.Odyssey oynamış biriyim ve hoşuma gitti doğası , grafikleri ve loot sistemi .
Origin alınır mı?
Alta Tüm Assassin's Creed serisi kötü yazıcaklar varsa yazmasın .