Neler Yeni

assasins creed oynama sırası

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Assasin's Creed oynayacağım. Fakat sadece origins var elimde origins araştırdım biraz hikayesi bağımsızmış ezionun hikayelerini falan oynamadan origins oynasam sıkıntı olur mu bağlantı var mı?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Assasin's Creed oynayacağım. Fakat sadece origins var elimde origins araştırdım biraz hikayesi bağımsızmış ezionun hikayelerini falan oynamadan origins oynasam sıkıntı olur mu bağlantı var mı?
Bağlantısı yok ama oynayabilirsin origin suikast örgütünün ilk oluşumunu anlatıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bağlantısı yok ama oynayabilirsin origin suikast örgütünün ilk oluşumunu anlatıyor.
Ana kahraman bayekti yanlış hatırlamıyorsam

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ana kahraman bayekti yanlış hatırlamıyorsam
suikast oluşumu diğer hikayelerle bağlantılı mı yoksa sonraki oyunlarla mı bağlantılı cevap için sağol bu arada:)

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
suikast oluşumu diğer hikayelerle bağlantılı mı yoksa sonraki oyunlarla mı bağlantılı cevap için sağol bu arada:)
Oyunlarla bağlantısı yok kardeşim Antik Mısırda geçiyor konusu ve suikastçılık itikadının ve suikastçı-tapınakçı çatışmasının kökenini konu alıyor oyun.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
En iyisi serisi 1 2 3 revelations ve black flag gerisi hikaye bakımından baya farklı ezio ve altaire favorim

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
AC’nin ilk serilerini yıllar önce oynadım. Şu an seriye origins le tekrar döndüm. Ardından odyssey i oynamayı düşünüyorum. Herhangi bir kopukluk olmaz. Arkadaşların dediği gibi serüvenin başlangıcını konu edinmişler.

Top Bottom