Neler Yeni

Assasin's Creed Valhalla Season Pass'i almaya değer mi?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Oyunu bayağı beğendim. Bildiğiniz üzere birkaç güne indirimler bitecek bitmeden almalı mıyım? %20 indirim kullanarak 71 tl civarına geliyor ubisoft connect'te.

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Yani bir eşofmanı geçenlerde 120 mi 150 TL ye mi ne aldım. 71 TL hiç bir şey gibi.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Epicden alırsam 29 tl ye geliyor sanırım alınca ne geliyor acaba

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epicden alırsam 29 TL ye geliyor sanırım alınca ne geliyor acaba
Oyunu karıştırdın galiba Odyssey o fiyatta olması lazım. Vallhalla 75 civarına geliyor.

Son düzenleme:

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Oyunu bayağı beğendim. Bildiğiniz üzere birkaç güne indirimler bitecek bitmeden almalı mıyım? %20 indirim kullanarak 71 TL civarına geliyor ubisoft connect'te.
Oyunu almayı düşünüyorum sarıyor mu normalde bitirip bir daha oynamayacağım oyuna 60 lira vermem ortak hesap alıyorum ama bunu almayı düşünüyorum

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu almayı düşünüyorum sarıyor mu normalde bitirip bir daha oynamayacağım oyuna 60 lira vermem ortak hesap alıyorum ama bunu almayı düşünüyorum
Viking temasını seviyorsan seveceğini düşünüyorum. Combat biraz hantal gelebilir, onun haricinde herhangi bir rahatsız eden durum olmadı. Hikayesi de ilgi çekici geldi. Genel olarak güzel ilerliyor şu anlık.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Viking temasını seviyorsan seveceğini düşünüyorum. Combat biraz hantal gelebilir, onun haricinde herhangi bir rahatsız eden durum olmadı. Hikayesi de ilgi çekici geldi. Genel olarak güzel ilerliyor şu anlık.
Peki epicden oyunu 60liraya almak mı yoksa daha önceden ortak hesap şeklinde almıştım ubisoft ordan indirip oynayıp silmek mi daha mantıklı güzel kardeşim

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Peki epicden oyunu 60liraya almak mı yoksa daha önceden ortak hesap şeklinde almıştım ubisoft ordan indirip oynayıp silmek mi daha mantıklı güzel kardeşim
Valla ben epicten aldım ubisoft üzerinden indirip oynuyorum. Uzun süre oynamak istiyorsan satın al istersen.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Modu falan var mıdır bilmiyorum ama ana oyunda olmaması lazım.
Kaç saat sürüyor hocam genel olarak çok bakamadım videolara
Genel olarak karada mı geçiyor yoksa düz Viking mantığı denizler mi

Top Bottom