74,50Epicden alırsam 29 TL ye geliyor sanırım alınca ne geliyor acaba
Oyunu almayı düşünüyorum sarıyor mu normalde bitirip bir daha oynamayacağım oyuna 60 lira vermem ortak hesap alıyorum ama bunu almayı düşünüyorumOyunu bayağı beğendim. Bildiğiniz üzere birkaç güne indirimler bitecek bitmeden almalı mıyım? %20 indirim kullanarak 71 TL civarına geliyor ubisoft connect'te.
Viking temasını seviyorsan seveceğini düşünüyorum. Combat biraz hantal gelebilir, onun haricinde herhangi bir rahatsız eden durum olmadı. Hikayesi de ilgi çekici geldi. Genel olarak güzel ilerliyor şu anlık.Oyunu almayı düşünüyorum sarıyor mu normalde bitirip bir daha oynamayacağım oyuna 60 lira vermem ortak hesap alıyorum ama bunu almayı düşünüyorum
Peki epicden oyunu 60liraya almak mı yoksa daha önceden ortak hesap şeklinde almıştım ubisoft ordan indirip oynayıp silmek mi daha mantıklı güzel kardeşimViking temasını seviyorsan seveceğini düşünüyorum. Combat biraz hantal gelebilir, onun haricinde herhangi bir rahatsız eden durum olmadı. Hikayesi de ilgi çekici geldi. Genel olarak güzel ilerliyor şu anlık.
Valla ben epicten aldım ubisoft üzerinden indirip oynuyorum. Uzun süre oynamak istiyorsan satın al istersen.Peki epicden oyunu 60liraya almak mı yoksa daha önceden ortak hesap şeklinde almıştım ubisoft ordan indirip oynayıp silmek mi daha mantıklı güzel kardeşim
Online var mı hocam oyundaValla ben epicten aldım ubisoft üzerinden indirip oynuyorum. Uzun süre oynamak istiyorsan satın al istersen.
Kaç saat sürüyor hocam genel olarak çok bakamadım videolaraModu falan var mıdır bilmiyorum ama ana oyunda olmaması lazım.