Assasin's Creed Valhalla

akagam1

80+
Reaksiyon skoru
0
Steamde Assasin's Creed oyunlarında güzel indirimler var. oyunun ismi dışında bir bilgim yok. Oyunlar birbiriyle ne kadar bağlantılı, Assasin's Creed Valhallayı almak istiyorum ama hikayesini de çok kaçırmak istemiyorum. 3 tane oyununu alabilecek bütçem var hangilerini alayım önerileriniz nelerdir?
Yapay zekaya sordum Valhalla, Origins ve Odyssey üçlüsünü önerdi siz ne dersiniz.

Steamde Assasin's Creed oyunlarında güzel indirimler var. oyunun ismi dışında bir bilgim yok. Oyunlar birbiriyle ne kadar bağlantılı, Assasin's Creed Valhallayı almak istiyorum ama hikayesini de çok kaçırmak istemiyorum. 3 tane oyununu alabilecek bütçem var hangilerini alayım önerileriniz nelerdir?
Yapay zekaya sordum Valhalla, Origins ve Odyssey üçlüsünü önerdi siz ne dersiniz.
dostum aynı soruyu geçenlerde sormuştum sağolsunlar yardımcı oldular istersen bu konudan sende okuyup istediğini alabilirsin ben en sonunda ubisofttan almıştım oyunları 300 lira indirim kodu olduğu için hala varsa ordan alman daha uygun olacaktır

Ben de bu konuyu atacaktım. Son çıkanlarda hikayenin öyle deri nbir bağlantısı yok. Göndermeler var. Vallhalla pandemi dönemi çok satan ve en sevilmeyeni, Odyssey daha çok seviliyor. Origins ise RPG görünümlü AC'lerin ilki ne seviliyor ne sevilmiyor.

Eski oyunları oynarım diyorsan ben Ezio serisi, AC3 ve Odyssey öneririm. Bağlantıdaki kod devam ediyor, Ubisoft'dan daha ucuza alabilirsin.

Geri