Neler Yeni

Assassin's Creed Mirage Torrent Ne Zaman Düşer?

Açıkcası 1-2 güne torrente düşer diye satın almadım, tahminim 1-2 gün sonrasına. sizce ne olur?

Şahsi fikrimi belirtmem gerekirse de oyunun bir tık balon olduğunu tahmin ediyordum, çoğu Youtuber'ın incelemesini izledim, beni ışıklandırma ve alamut kalesi mekan tasarımı dışında hiç bir şey heyecanlandırmıyor, hikaye bakımından da 10 saat olduğunu söylediler, açıkcası saate değil de doluluğa bakmak gerekir derim, kestiremediğim nokta da bu, ne anlatıyorlar?, olay örgüsü nedir?. Bilinmezlik.

Sanırım Türkçe Yama ve Torrent'e düşmesini bekleyeceğim.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
Yakın zamanda düşer merak etmeyin.

JSezar

80+ Silver
originse çok benziyor.açıkçası alınmaz.

Diabolus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bilal k
Basim leş bir karakter hiç ilgi çekmiyor oyunun ana karakteri böyleyken oyundan bir şey beklememek gerek düşsede indirmeye değmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Basim leş bir karakter hiç ilgi çekmiyor oyunun ana karakteri böyleyken oyundan bir şey beklememek gerek düşsede indirmeye değmez
Dost Kayaoğlunun'da söylediği gibi, valhalla dan sonra yani 2020 yılından sonra hiç bir eylem yapmamışlar, 10 Kasım 2020 den sonra tam 3 sene sonra böyle bir oyun çıkarmaları üzücü.

SnareEcho

80+ Silver
Açıkcası 1-2 güne torrente düşer diye satın almadım, tahminim 1-2 gün sonrasına. sizce ne olur?

Şahsi fikrimi belirtmem gerekirse de oyunun bir tık balon olduğunu tahmin ediyordum, çoğu Youtuber'ın incelemesini izledim, beni ışıklandırma ve alamut kalesi mekan tasarımı dışında hiç bir şey heyecanlandırmıyor, hikaye bakımından da 10 saat olduğunu söylediler, açıkcası saate değil de doluluğa bakmak gerekir derim, kestiremediğim nokta da bu, ne anlatıyorlar?, olay örgüsü nedir?. Bilinmezlik.

Sanırım Türkçe Yama ve Torrent'e düşmesini bekleyeceğim.
Bu hafta kırarlar bence.

Wicowia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran İnce
Oyuna nerde ulaşılıyor peki? Bende oyuna 850tl vermek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Selim14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim Turan
Origins'in yandan yemişi gibi şahsen oynamaya değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,640
Üyeler
164,884
Son üye
Topal
Top Bottom