Oynayacağım AC haterı olarak iğrensem bile iğrene iğrene oynucam ve içinden geçicem bitirince.Oynaman
O kadar tryhard oynanacak bir seri değil bence. Sadece İstanbul da geçen oyununu oynamıştım yarısına kadar. Tabi kişiden kişiye değişir bu durum.Oynayacağım AC haterı olarak iğrensem bile iğrene iğrene oynucam ve içinden geçicem bitirince.
Oynaman.
Her ac oyunu aynı mantık zaten. Git adam kes.
Sadece bir oyununu oynayıp yargılaman komikmiş. Tarihe ve mitolojiye ilgisi olan herkesin oynaması gereken bir seri. Bu kadar basit bir oyun değil.O kadar tryhard oynanacak bir seri değil bence. Sadece İstanbul da geçen oyununu oynamıştım yarısına kadar. Tabi kişiden kişiye değişir bu durum.
Son çıkan vikingli olanı da oynayıp yarıda bıraktım. Tarihe ve mitolojiye bakmak isterlerse daha iyi örnekler var. Ama oynanış açısından bence güzel değil ve hep tekrar ediyor.Sadece bir oyununu oynayıp yargılaman komikmiş. Tarihe ve mitolojiye ilgisi olan herkesin oynaması gereken bir seri. Bu kadar basit bir oyun değil.
İngilizcen iyi değilse türkçe yamayla oynaOyuna yeni başlayacağım herhangi bir öneriniz var mı?
türkçe yama indirmenOyuna yeni başlayacağım herhangi bir öneriniz var mı?
Ben rdr2 yi gayet iyi anlamıştım. Ac odyssey de hiç anlamadım amaAnlayabileceğimi düşünüyorum da zor mu ingilizcesi?
şu fitgirl setuptan indiriyom da çok uzun sürüyo 2. kez tıkladım exe ye şimdi 2 saatten 1 saate düştü bakalım inşallah olurBen rdr2 yi gayet iyi anlamıştım. Ac odyssey de hiç anlamadım ama