Bende gamepass te originsi görmüştüm içeriği nasıl bilmiyorum ama güzele benziyorAssassin’s Creed serisinde birsürü indirim var
sizce hangisi veya hangileri alınır oyunlardan?
benim gözüme bu çarptı :
Assassin's Creed Black Flag - Gold Edition
bilgi ve öneri verriseniz sevinirim
ne demekBana göre en iyi AC oyunu Valhalla, çünkü İskandinav mitolojisini çok seviyorum.
İkinci olarak AC Odyssey. Yunan mitolojisini İskandinav mitolojisi kadar sevmesem de güzel hikayeye sahip kaliteli bir oyun. (İki oyunda toplam 400 saatim var yaklaşık)
Üçüncü olarak Origins. Mısır döneminde geçen ve Cesar ve Kleopatra gibi kişiliklerin olduğu tarihi açıdan kaliteli bir oyun.
Diğer eski serilerinde bende yeri ayrı. Hepsi farklı tarihi mekanda geçiyor ve hepsinde farklı tarihi kişilikler var.
Ben AC oyunlarını eski seriymiş, yeni seriymiş, savaş kombatı değişmiş, Assassinscilik kalmamış falan filan diye bakmıyorum. Tarihi açıdan bakıyorum. Eğer tarihi seviyorsanız hepsini oynamanız lazım. Benim için çok özel oyunlar.
Black Flag yerine Odyssey tercih et derim.Black flag güzel mi playstation'a alınır mı?
Assassin's Creed Unity tavsiye ederim.kartta 30₺ var hangisini alıyım?
steamde mi indirim varAssassin’s Creed serisinde birsürü indirim var
benim gözüme bu çarptı :
Sana bir konuda sonuna kadar katılacağımı hiç düşünmemiştim.Bana göre en iyi AC oyunu Valhalla, çünkü İskandinav mitolojisini çok seviyorum.
İkinci olarak AC Odyssey. Yunan mitolojisini İskandinav mitolojisi kadar sevmesem de güzel hikayeye sahip kaliteli bir oyun. (İki oyunda toplam 400 saatim var yaklaşık)
Üçüncü olarak Origins. Mısır döneminde geçen ve Cesar ve Kleopatra gibi kişiliklerin olduğu tarihi açıdan kaliteli bir oyun.
Diğer eski serilerinde bende yeri ayrı. Hepsi farklı tarihi mekanda geçiyor ve hepsinde farklı tarihi kişilikler var.
Ben AC oyunlarını eski seriymiş, yeni seriymiş, savaş kombatı değişmiş, Assassinscilik kalmamış falan filan diye bakmıyorum. Tarihi açıdan bakıyorum. Eğer tarihi seviyorsanız hepsini oynamanız lazım. Benim için çok özel oyunlar.
En iyi AC Valhalla.Assassin’s Creed serisinde birsürü indirim var
benim gözüme bu çarptı :
Hocam Orginis biraz kötüydü kabul etmeliyiz.Bana göre en iyi AC oyunu Valhalla, çünkü İskandinav mitolojisini çok seviyorum.
Evet gayet alınır en güzel oyunlarından birisiBlack flag güzel mi playstation'a alınır mı?
Evet son 3 oyundur AC bile değil bildiğiniz level barlı milleti havalı hareketlerle pataklama oyununa döndürdüler.Assassin's Creed 4 ten sonra Suikastciliğin dışına çıktı fakat odyssey yunan mitolojisi sevdiğim için çok beğenmiştim ama ilk 4 oyun ile alakası bile yok.
İlk Rogue oynanmalı ama.Black Flag yerine Odyssey tercih et derim.
Assassin's Creed Unity tavsiye ederim.
Alınabilinicekler:Assassin’s Creed serisinde birsürü indirim var
benim gözüme bu çarptı :
Hocam Orginis biraz kötüydü kabul etmeliyiz.
Yan görevleri olmasa zorlamasa aşırı kısa sürüyor..
Oynadım ve gördüğüm her görev arasına en az 2-3 level fark koydurtmak yaptıkları.
He Mısır çölleri güzel ama ruhsuz şehirler fenan.
nedense beni de oynattı ama.
Sanırsam dövüşmeyi ve lootlamayı seviyorum