Neler Yeni

Geçici Ücretsiz Assassin's Creed Unity alınır mı ?(20 tl)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bence de alıcam ya 10 numara oyun
tabi konu dışına girer ama internetten bedavaya indirmek varken parayla alman tuhaf olur zaten hikayesi pek uzun değil unity iyi ama parana değmez

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
tabi konu dışına girer ama internetten bedavaya indirmek varken parayla alman tuhaf olur zaten hikayesi pek uzun değil unity iyi ama parana değmez
20 tl iyi değil mi ? 135 tl den düştüğü için bana iyi geldi ve bir kaç defa virüs bulaştı pc ye korkuyorum o yüzden

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
20 TL iyi değil mi ? 135 TL den düştüğü için bana iyi geldi ve bir kaç defa virüs bulaştı PC ye korkuyorum o yüzden
bilindik siteden indirirsen bir şey olmaz da 135 den 20 ye indirmek göz boyamak insanı o oyunu almaya sürüklemeye çalışmak binevi taktik

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg

BMW_M4

80+ Bronze

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Origins AC'nin yüz karası mı? Bedava verseler oynamam deyip boş yapmışsın zaten oynasan öyle demezdin. Balon gibi şişirdiğiniz Witcher 3 den daha çok sardı beni oyun.
witcher serisi hakkında net biir görüşüm yok mükemmel oyunlar değiller ama bence
ama origins'in becerilememiş witcher 3 çakması olduğunu değiştirmez
senaryo iyi olsa yine oynanırdı ama origins'in yapamadığı herşeyi odysey'de düzeltmişler.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Beleş olsa oynamam.

Strachy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Alp Eren
witcher serisi hakkında net biir görüşüm yok mükemmel oyunlar değiller ama bence
ama origins'in becerilememiş witcher 3 çakması olduğunu değiştirmez
senaryo iyi olsa yine oynanırdı ama origins'in yapamadığı herşeyi odysey'de düzeltmişler.
Witcher 3 den daha iyi özellikleri var her şeyi iyi değil ama. Yan görevleri sıkıcı ama dövüş sistemi çok güzel ve detaylı. Rpg gibi zırh, silah değiştirebiliyorsun bir sürü silah türü var hepsinin ayrı ayrı kullanım şekli var. + AC oyunu olduğu için her yere tırmanabiliyorsun :) Witcher 3 sadece hikayeden ibaret. Witcher 3 ün Witcher 3 den daha güzel çakması bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,758
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom