Geçici Ücretsiz Assassin's Creed Unity alınır mı ?(20 tl)

bence de alıcam ya 10 numara oyun
tabi konu dışına girer ama internetten bedavaya indirmek varken parayla alman tuhaf olur zaten hikayesi pek uzun değil unity iyi ama parana değmez

tabi konu dışına girer ama internetten bedavaya indirmek varken parayla alman tuhaf olur zaten hikayesi pek uzun değil unity iyi ama parana değmez
20 tl iyi değil mi ? 135 tl den düştüğü için bana iyi geldi ve bir kaç defa virüs bulaştı pc ye korkuyorum o yüzden

20 TL iyi değil mi ? 135 TL den düştüğü için bana iyi geldi ve bir kaç defa virüs bulaştı PC ye korkuyorum o yüzden
bilindik siteden indirirsen bir şey olmaz da 135 den 20 ye indirmek göz boyamak insanı o oyunu almaya sürüklemeye çalışmak binevi taktik

Origins AC'nin yüz karası mı? Bedava verseler oynamam deyip boş yapmışsın zaten oynasan öyle demezdin. Balon gibi şişirdiğiniz Witcher 3 den daha çok sardı beni oyun.
witcher serisi hakkında net biir görüşüm yok mükemmel oyunlar değiller ama bence
ama origins'in becerilememiş witcher 3 çakması olduğunu değiştirmez
senaryo iyi olsa yine oynanırdı ama origins'in yapamadığı herşeyi odysey'de düzeltmişler.

witcher serisi hakkında net biir görüşüm yok mükemmel oyunlar değiller ama bence
ama origins'in becerilememiş witcher 3 çakması olduğunu değiştirmez
senaryo iyi olsa yine oynanırdı ama origins'in yapamadığı herşeyi odysey'de düzeltmişler.
Witcher 3 den daha iyi özellikleri var her şeyi iyi değil ama. Yan görevleri sıkıcı ama dövüş sistemi çok güzel ve detaylı. Rpg gibi zırh, silah değiştirebiliyorsun bir sürü silah türü var hepsinin ayrı ayrı kullanım şekli var. + AC oyunu olduğu için her yere tırmanabiliyorsun :) Witcher 3 sadece hikayeden ibaret. Witcher 3 ün Witcher 3 den daha güzel çakması bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri