Neler Yeni

Öneri Assassin's creed Valhalla alınır mı?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Beyler voidu'dan ac valhalla almıştım ancak ürün etkinleştirelemedi hatası verdi.Tekrar almak istediğimde stokta yoktu müşteri temsilcisi ile görüştüm stokda olmadığı için yeni key veremiyoruz dediler,para iadesi yapıcaklar. Deluxe edition 90 tl stokta var almaya değer mi?

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Beyler voidu'dan ac valhalla almıştım ancak ürün etkinleştirelemedi hatası verdi.Tekrar almak istediğimde stokta yoktu müşteri temsilcisi ile görüştüm stokda olmadığı için yeni key veremiyoruz dediler,para iadesi yapıcaklar. Deluxe edition 90 TL stokta var almaya değer mi?
değer

Light

80+ Bronze
Beyler voidu'dan ac valhalla almıştım ancak ürün etkinleştirelemedi hatası verdi.Tekrar almak istediğimde stokta yoktu müşteri temsilcisi ile görüştüm stokda olmadığı için yeni key veremiyoruz dediler,para iadesi yapıcaklar. Deluxe edition 90 TL stokta var almaya değer mi?
Değer bence oyunu ben de voidudan aldım, şuan 15. saatinde falanım bazen sıksa da akıyor genel olarak.

TahinPekmez

80+ Silver
alınır tabi al oyna.

TahinPekmez

80+ Silver
Deluxe ne gibi artıları olur oyunda
pek bir şey yok
888.PNG

999.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

950 tl olmadan al

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Light

80+ Bronze
bu arada konuyla alakasız voidudaki tüm acleri almaya çalıştığımda stok yok diyor ama hepsi var gözüküyor hangi oyunun olup olmadığını da anlayamıyorum çözümü bilen var mı

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
bu arada konuyla alakasız voidudaki tüm acleri almaya çalıştığımda stok yok diyor ama hepsi var gözüküyor hangi oyunun olup olmadığını da anlayamıyorum çözümü bilen var mı
oyunun üstüne basınca bende sağ tarafta kırmızı stok yok yazıyor sepete ekletmiyor

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Top Bottom