『John Wick』
80+
Çıktımı?
Bırakın crack işini artıkÇıktımı?
Birader ne yapalım oyun fiyatları belli yani 70 euro gibi 70 tl olsa tamamda oyun 270 liraBırakın crack işini artık
bende korsana karşıyım fakat Türkiye şartlarında bir oyuna 250-500 arası bir para yatırmak herkes için kolay değil.Bırakın crack işini artık
hissediyorum o korsan karşıtı tayfa geliyor..Çıktımı?
hemen bende ekleyeyim korsan oyun kullanmam ama kullanana karşı gelemem herkesin cebi aynı değilhissediyorum o korsan karşıtı tayfa geliyor..
İndirimlerde 70tl ye düşüyordu galiba tam emin değilim.Birader ne yapalım oyun fiyatları belli yani 70 euro gibi 70 TL olsa tamamda oyun 270 lira
Aynen hocam kendileri zengin sanırımhissediyorum o korsan karşıtı tayfa geliyor..
boşverin onları konuşsunlar susarlar herkesi aynı sanıyor bu tiplerAynen hocam kendileri zengin sanırım
Epic games de eger 60 tl lik kod verirse 120 tl lere düşcek kupon vermesse 180 liraİndirimlerde 70tl ye düşüyordu galiba tam emin değilim.
Birader ne yapalım oyun fiyatları belli yani 70 euro gibi 70 TL olsa tamamda oyun 270 lira
Çıktımı?
Haksız sayılmazsın hocambende korsana karşıyım fakat Türkiye şartlarında bir oyuna 250-500 arası bir para yatırmak herkes için kolay değil.
Kardeşim boş konuşuyorsun birazboşverin onları konuşsunlar susarlar herkesi aynı sanıyor bu tipler
boş mu konuşuyorum asıl sen boş yapıyorsun korsan kullanmadığımı belirttim öncelikle bu yanlış anlaşılmasın ama herkes sen ben gibi değil oyunlara para harcayamıyor. Zarzor emeğiyle pc alıyor oyunlara nasıl yetişsin empati yapmayı ne zaman öğreneceksiniz acabaHaksız sayılmazsın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim boş konuşuyorsun biraz