Assassin's Creed Valhalla Gameplay

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,853
Arkadaşlar bir süre önce Ubisoft bizlere oynanış adı altında sadece sinematik izletmişti. Biz oyuncular olarak çok tepki vermiştik. Şimdi ise firma otuz dakikadan oluşan bir oynanış videosu yayınladı. Bir kesim çok beğenmişken diğer bir kesim ise Odyssey mekaniklerinin aynısı olduğu hakkında bir eleştiride bulundu. Bana kalırsa mekanikler önceki oyun ile çok fazla benzer yön taşıyor lakin önceki oyunun mekanikleri de çok beğenildiği için firma büyük bir risk almadan bir şeyler yapmak istedi. Onun dışında zaten savaş sahneleri gerçekten benim açımdan çok muazzam olmuş dedirtti. Viking tarihini ve kültürünü çok seven biri olarak umarım oyunun kalan kısımlarında bizlere bunu çok iyi bir şekilde yansıtırlar. Peki sizlerin yorumları nelerdir oynanış videosu hakkında?

Oynanış videosunun linkini de buraya bırakıyorum:

inşallah batırmaz.

Bu ne? Origins ve Odyssey'den farkı ne bu oyunun?
Yine bir Ubisoft yine bir hayal kırıklığı...

Atmosfer olarak farklı bir içerik olacağından eminim ama kesinlikle yapılan eleştiriler çok doğru maalesef :(

Artık oyunlarımızı farklı yapacağız demişlerdi diye hatırlıyorum da çok mu kötü gözüküyor? 1.5 sene sonra epic satar 30 liraya.

Artık oyunlarımızı farklı yapacağız demişlerdi diye hatırlıyorum da çok mu kötü gözüküyor? 1.5 sene sonra epic satar 30 liraya.
Güzel gözüküyorda hep aynı mekanikler işte.

Atmosfer olarak farklı bir içerik olacağından eminim ama kesinlikle yapılan eleştiriler çok doğru maalesef :(
Zaten tek farkı tema. Başka hiç bir değişikliği yok ki oyunun.
Evet çok farklı. Önceki oyun Antik Yunan, bu oyun Viking döneminde geçiyor. Oynanışta değişiklik yok. He bir de unutmadan temayı da değiştirmişler hakkını yemeyelim. Ctrl+C Ctrl+V.

Arkadaşlar bir süre önce Ubisoft bizlere oynanış adı altında sadece sinematik izletmişti. Biz oyuncular olarak çok tepki vermiştik. Şimdi ise firma otuz dakikadan oluşan bir oynanış videosu yayınladı. Bir kesim çok beğenmişken diğer bir kesim ise Odyssey mekaniklerinin aynısı olduğu hakkında bir eleştiride bulundu. Bana kalırsa mekanikler önceki oyun ile çok fazla benzer yön taşıyor lakin önceki oyunun mekanikleri de çok beğenildiği için firma büyük bir risk almadan bir şeyler yapmak istedi. Onun dışında zaten savaş sahneleri gerçekten benim açımdan çok muazzam olmuş dedirtti. Viking tarihini ve kültürünü çok seven biri olarak umarım oyunun kalan kısımlarında bizlere bunu çok iyi bir şekilde yansıtırlar. Peki sizlerin yorumları nelerdir oynanış videosu hakkında?

Oynanış videosunun linkini de buraya bırakıyorum:
Vikings dizisi fanları boşuna beklemeyin
Buraya yazıyorum
Valhalla odysey dlc si gibi olacak.
Bende isterdim oyunda dizideki gibi atmosfer olsun ancak olmayacak.

Vikings dizisi fanları boşuna beklemeyin
Buraya yazıyorum
Valhalla odysey dlc si gibi olacak.
Bende isterdim oyunda dizideki gibi atmosfer olsun ancak olmayacak.
Kankam yapma etme para biriktirmeye başladım şimdiden oyun için :confused:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,056
Üyeler
187,283
Son üye
inter29
Geri