Neler Yeni

Assassins creed valhalla nasıl bir oyun?

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Aga AC serisi beğenilmez mi ya yer yer tekrar ettiği oluyor ama ön yargı kurmadan ben bu oyunu bitireceğim dersen severek oynayacağından eminim. Valhalla için mitoloji sevmiyorsan oynama derim seriden iyice nefret edersin. (AC 3 ten beri bütün serileri pc im yokken youtubeden pc alınca da kendim bitirdim)
GOW u severek bitiren biri olarak mitleri severim. Hatta konum bile var açılmış mitle ilgili. Peki valhala mı alayım odysey mi?

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Valhalla, Ubisoft'un son üç AC oyunundaki en zayıf halka bence. Detaylı zorluk ayarları, oturaklı dövüş sistemi dışında fazla bir artısı yok Origins ve Odyssey'den. Atmosfer olarak da boğuk bir oyun olduğundan içine çekemedi beni. Odyssey'in capcanlı, cıvıl cıvıl atmosferini daha çok sevmiştim. Dolayısıyla Odyssey ve Valhalla arasında kalsaydım kesinlikle Odyssey'i seçerdim. Valhalla'yı oynarken sıkıntıdan boğuluyormuş gibi hissediyorum.

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
GOW u severek bitiren biri olarak mitleri severim. Hatta konum bile var açılmış mitle ilgili. Peki valhala mı alayım odysey mi?
Odyssey derim hocam her ne kadar Valhalla'nın grafikleri daha iyi olsa da oynarken Odyssey beni oyunun içine daha fazla çekmişti. Bu seriye olan tutumunuzdan dolayı Odyssey ile başlamanız daha iyi olur. Daha canlı ve güzel bir atmosferi var.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Odyssey derim hocam her ne kadar Valhalla'nın grafikleri daha iyi olsa da oynarken Odyssey beni oyunun içine daha fazla çekmişti. Bu seriye olan tutumunuzdan dolayı Odyssey ile başlamanız daha iyi olur. Daha canlı ve güzel bir atmosferi var.
tamam odysey almaya dün gece karar verdim sadece son bir sorum var, 269 TL vermeli miyim büyük para çünkü.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
ac black flag de çoküsel önce onu oyna

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Arkadaşlar ben asasins creed serisinden nefret eden bir insanım, ama bir nebze olsun ön yargımı kırmak adına oynamak istiyorum, iade etmeyeceğim nefret ede ede oynasam bile bitireceğim. Valhala oyunu 269TL değer mi? odysey almak istemiyorum oynadım onu bir süre valhala oynamak istiyorum değer mi 269 TL ye? Baştan söyleyeyim GOW, rdr gibi oyunları bitirdim o paraya onu al demenize gerek yok.
sıkıcı tüm oyun aynı şeyi yapıyorsun saatlerce aynı sıkıcı yan etkinlikler berbat oyunlar. git eski ac leri oyna black flag ve 2 favorim ama skaın bu son çıkan çöplere girme

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
sıkıcı tüm oyun aynı şeyi yapıyorsun saatlerce aynı sıkıcı yan etkinlikler berbat oyunlar. git eski ac leri oyna black flag ve 2 favorim ama skaın bu son çıkan çöplere girme
Ya bi odysey i denemek istiyorum da işte 269TL büyük para GOW a verirken üzülmedim RDR 2 ye verirken üzülmedim bunda üzülür müyüm işte :D

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ya bi odysey i denemek istiyorum da işte 269TL büyük para GOW a verirken üzülmedim RDR 2 ye verirken üzülmedim bunda üzülür müyüm işte :D
torrent indir 270 liraya değmez

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
tamam odysey almaya dün gece karar verdim sadece son bir sorum var, 269 TL vermeli miyim büyük para çünkü.
Cracke karşıyım be hocam :D
Hocam hem indirim beklemeyim hem de hemen oynayayım diyorsanız ya crack ya da bazı sitelerde hesap satılıyor, Rdr 2' yi öyle bir siteden alıp oynamıştım 30 lira gibi bir rakama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ac black flag de çoküsel önce onu oyna
Black Flag bence en son oynasın ondan sonra diğerlerini oynamak istemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom