Neler Yeni

Assetto corsa content manager ve Lut generator

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Arkadaşlar bir gündür bununla uğraşıyorum, denemediğim şey kalmadı, drift atmak istiyorum fakat direksiyonum aşırı sert, benim bildiğim kadarıyla bu programlar direksiyonu inanılmaz yumuşatıyor ve bir o kadar hızlı toplamasını sağlıyor . Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar bir gündür bununla uğraşıyorum, denemediğim şey kalmadı, drift atmak istiyorum fakat direksiyonum aşırı sert, benim bildiğim kadarıyla bu programlar direksiyonu inanılmaz yumuşatıyor ve bir o kadar hızlı toplamasını sağlıyor . Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Bende şu an onu karıştırıyorum hocam. Siz bir şey bulabildiniz mi? Bende g29 var.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
bulamadım hoca, direksiyon çok sert drift atarken düzeltemiyorum
Hocam yazılımından denediniz mi yumuşatmayı. Benimkinde sertlikten ziyade bir anda döndürmek istediğim yönün tersine dönmeye çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun dışında lut mezusunu ben çözdüm sanırım ama pek de bir olayını göremedim.

Son düzenleme:

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazılımından denediniz mi yumuşatmayı. Benimkinde sertlikten ziyade bir anda döndürmek istediğim yönün tersine dönmeye çalışıyor.

Bunun dışında lut mezusunu ben çözdüm sanırım ama pek de bir olayını göremedim.

Hocam yazılımdan yay tikini kapatıyorum wheelcheck ve lut generator ile lut dosyasını ac content manager de açıyorum fakat gain i 100 yaptığımda kontrolü çok zor oluyor fakat videodaki adamlar tek eliyle kontrol edebiliyor ve direksiyon hiç sert görünmüyor. Siz gaini kaçta kullanıyorsunuz

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Hocam yazılımdan yay tikini kapatıyorum wheelcheck ve lut generator ile lut dosyasını ac content manager de açıyorum fakat gain i 100 yaptığımda kontrolü çok zor oluyor fakat videodaki adamlar tek eliyle kontrol edebiliyor ve direksiyon hiç sert görünmüyor. Siz gaini kaçta kullanıyorsunuz
gain 70 hocam ama oyundan onu ayarlayabiliyorsunuz sağdan ffb controller a gelin en üstteki artı eksi ffb yi ayarlıyor. Deneme amaçlı sıfır yaptım ve baya rahatladı direksiyon. Bir deneyin bunu.
resim_2021-08-03_200321.png

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o menüyü nasl açtınız hocam

hocam böyle yapıncca da direksiyon kendini hiç toplamıyor, olduğu gibi kalıyor

Son düzenleme:

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
o menüyü nasl açtınız hocam

hocam böyle yapıncca da direksiyon kendini hiç toplamıyor, olduğu gibi kalıyor
full kısmayın hocam ben direksiyon çok sert olursa 60-70 arasına getiriyorum.

Top Bottom