Neler Yeni

Çözüldü✓ Assetto Corsa G29 direksiyon ile ses çıkarıyor

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar bıraktığım link bana ait. Videoda da görüldüğü üzere araba dururken direksiyonu çevirmek zulüm. Aşırı titriyor ve döndürmesi zor oluyor. Ayrıca inanılmaz ses yapıyor. İçindeki dişlileri mahvettiğini söylemiyorum bile. Ama arabayı az hareket ettirince düzeliyor. Bu neyden kaynaklı bilen var mı? FBB ayarlarını ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum.
Ekran Görüntüsü (74).png

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Assetto da biraz ayar çekmek gerekiyor. Ben buradaki ayarları yapmıştım memnun kalmıştım. Dene istersen.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Assetto da biraz ayar çekmek gerekiyor. Ben buradaki ayarları yapmıştım memnun kalmıştım. Dene istersen.
buraya konu açmadan önce buna benzer bir videodaki ayarları yaptım fakat hala aynı sorun var. Gerçekten sinirimi bozuyor bu durum.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Arkadaşlar bıraktığım link bana ait. Videoda da görüldüğü üzere araba dururken direksiyonu çevirmek zulüm. Aşırı titriyor ve döndürmesi zor oluyor. Ayrıca inanılmaz ses yapıyor. İçindeki dişlileri mahvettiğini söylemiyorum bile. Ama arabayı az hareket ettirince düzeliyor. Bu neyden kaynaklı bilen var mı? FBB ayarlarını ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Motor kaynaklı mi?

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Araba hareket ederken düzelmesi bana eski kara direksiyon düzenini hatırlattı.eğer oyunda bi ayar varsa onu açmış olabilirsin.eski hidrolik direksiyon olmayan arabalarda böyledir.Kara düzen olan direksiyonu durduğu yerde çevirmek çok zordur.hareket ederken daha rahat be kolaydır.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araba hareket ederken düzelmesi bana eski kara direksiyon düzenini hatırlattı.eğer oyunda bi ayar varsa onu açmış olabilirsin.eski hidrolik direksiyon olmayan arabalarda böyledir.Kara düzen olan direksiyonu durduğu yerde çevirmek çok zordur.hareket ederken daha rahat be kolaydır.
Benimde aklıma bir ayar geliyor ama hangi ayar? Oyun sim oyunu olunca böyle bir şeye yer vermiş olabilirler. Ama nasıl kapatıyoruz? Çünkü cidden berbat bir deneyim sunuyor.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Benimde aklıma bir ayar geliyor ama hangi ayar? Oyun sim oyunu olunca böyle bir şeye yer vermiş olabilirler. Ama nasıl kapatıyoruz? Çünkü cidden berbat bir deneyim sunuyor.
Manager ayarlarını resle bir istersen. Büyük ihtimal farkında olmadan bir ayar ile bu durum böyle oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Manager ayarlarını resle bir istersen. Büyük ihtimal farkında olmadan bir ayar ile bu durum böyle oldu.
Ya da ondan önce direk oyun exe si ile gir oyun içi ayarları sıfırla sadece direksiyonu tanıtıp direk oyuna gir bakalım aynı sorun olacak mı

kerem-m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
kerem
Alıntıyı görüntüle
aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildin mi ?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Yok hocam çıldıracağım ya bugün bir kaç ac discord sunucuna sordum. Biri g hub den dedi G hubu sil logitech gaming sofware kullan dedi. Öyle yaptım bu seferde bütün oyunlarda ffb çalışmaz oldu. Çıldıracağım ya.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Ekran Görüntüsü (68).png

Hocam yazdığım discord gruplarından biri bunu yap dedi ve bende işe yaradı. İsterseniz sizde bir deneyin. Kırmızı içine aldığı yer bende kapalıydı çünkü.

Top Bottom