galiba fizik ve grafik farkları var. ve normal assetto ya daha fazla mod üretiliyor galibaArkadaşlar iki oyun arasındaki farklar nedir? Çünkü ikisi arasında uçuk fiyat farkları varda...
galiba fizik ve grafik farkları var. ve normal assetto ya daha fazla mod üretiliyor galiba
Hocam peki normal assetto ile girilen sunuculara bunlada girebilir miyim?Compezision çok daha profesyonel bir oyun, fizikleri, arabaları vs
Yok hayır giremezsinizHocam peki normal assetto ile girilen sunuculara bunlada girebilir miyim?
assetto corsa 2014te çıktı, assetto corsa competizione 2019da. adından da anlaşılacağı gibi daha çok rekabetçi yarışlar için çıkarılmış bir oyun. profesyonel e-spor yarışlarında ac competizione kullanılıyor. direksiyon setin yoksa ikisini de önermem.Arkadaşlar iki oyun arasındaki farklar nedir? Çünkü ikisi arasında uçuk fiyat farkları varda...
Hocam peki assetto ultimate edition almak mantıklı mı yoksa standart yeterli olur mu?Yok hayır giremezsiniz
Direksiyon var hocamassetto corsa 2014te çıktı, assetto corsa competizione 2019da. adından da anlaşılacağı gibi daha çok rekabetçi yarışlar için çıkarılmış bir oyun. profesyonel e-spor yarışlarında ac competizione kullanılıyor. direksiyon setin yoksa ikisini de önermem.
o zaman ultimate edition almanı tavsiye ederim. zaten çok ucuz.Hocam peki assetto ultimate edition almak mantıklı mı yoksa standart yeterli olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direksiyon var hocam
Hocam 80 tl ye değer mi compezisiono zaman ultimate edition almanı tavsiye ederim. zaten çok ucuz.
rekabetçi oynarım online yarışlarda dersen değer. ancak ben yol arabalarını sürmekten daha çok keyif alıyorum, rekabetçi olmasa da online lobilere girer keyfine yarışırım, zaten mod desteği de çok fazla, hem araba hem pist eklerim dersen assetto corsa almalısın.Hocam 80 TL ye değer mi compezision
Anladım hocam Teşekkürlerrekabetçi oynarım online yarışlarda dersen değer. ancak ben yol arabalarını sürmekten daha çok keyif alıyorum, rekabetçi olmasa da online lobilere girer keyfine yarışırım, zaten mod desteği de çok fazla, hem araba hem pist eklerim dersen assetto corsa almalısın.