Neler Yeni

Astronarch Oyunu Ücretsiz [Steam]

Checkmate

80+ Silver

Üyelik açıp bedava oyunu sepete ekleyip alabilirsiniz, hesap açarken vpni kapatın hesabı açtıktan sonra gizli sekme açıp opera vpn ile avrupa konumuna girin hesabı girip satın alın, keyi kopyalayın vpni kapatıp steam de aktive edin.

VPN kaliteli olması gerekiyor yoksa İSP mi ne o tarz bir hata veriyor sepeten oyunu siliyor, opera vpn ile sıkıntısız oluyor ben aldım.

TR de etkinleştirilmez yazmışlar KÜLLİYEN YALAN DOLAN aktive oluyor sıkıntısız.

Kanıt:
12.PNG

Son düzenleme:

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metehan bahar
Teşekkürler. Bu sitenin TRye nefretini hâla anlamış değilim.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metehan bahar
Bende hocam bunların bu nefretine karşılık inat olsun diye alıyorum her seferinde, az sömürmedim bu siteyi :D 5-10 oyun almışımdır.
Site ilk ortaya çıktığından beri bende kaçırmıyorum. İlk bedava oyun verildiği zamanlarda desteğe yazmiştim. Yapacak bir şey yok gibisinden cevap verip destek talebini kapatmişlardı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende hocam bunların bu nefretine karşılık inat olsun diye alıyorum her seferinde, az sömürmedim bu siteyi :D 5-10 oyun almışımdır.
İlk kez gördüm hocam daha önce ne verdiler ve neden biz alamıyoruz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Hüseyin

Üyelik açıp bedava oyunu sepete ekleyip alabilirsiniz, hesap açarken vpni kapatın hesabı açtıktan sonra gizli sekme açıp opera vpn ile avrupa konumuna girin hesabı girip satın alın, keyi kopyalayın vpni kapatıp steam de aktive edin.

VPN kaliteli olması gerekiyor yoksa İSP mi ne o tarz bir hata veriyor sepeten oyunu siliyor, opera vpn ile sıkıntısız oluyor ben aldım.

TR de etkinleştirilmez yazmışlar KÜLLİYEN YALAN DOLAN aktive oluyor sıkıntısız.

Kanıt:
Alıntıyı görüntüle
Uğraşılmaz bunun için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,661
Üyeler
160,421
Son üye
lenna99