Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus 1050ti tek fanlı ısı değerleri normal midir?

MRlotias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
metehan ipek
Kartın sıcaklığı tehlikeli düzeyde değil 85e kadar sorun olmaz ama o kart için sıcaklık yüksek, bloğu söküp iyice tozunu alsan, içini açmışken termal macunu da yenilesen faydası olur diye düşünüyorum.
Tamam hocam temizleme işini bugün detaylı yapacağım, sonuçları bildiririm, çok teşekkürler.

MRlotias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
metehan ipek
Kartın içini açarsan macunu yenilemeden kapatma bu arada. Açınca ikisini bir yap.
Hocam ayarları düşürünce en fazla 75 derece oluyor, genelde 70 civarı geziyor, o şekilde işlemci kullanımı 80-90 arası oluyor ama sıcaklık 47 derece, şimdilik bu şekilde kullansam sıkıntı olmaz heralde.

Can...

80+ Platinum
Tozunu almıştım hocam ama macununa bakmadım teşekkür ederim fırsat bulduğumda yapacağım.
Erkenden yapmayı ihmal etme chipset arızasına yol açabilir uzun süre öyle kullanmak

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Eski ve tek fanlı bir kart için normal düzeyin biraz biraz üstlerinde hocam geçen bir arkadaşımda da böyle bir durumla karşılaştık kartın içini açıp güzelce temizledikten sonra termalini de mx-4 ile yeniledik şuan gayet tatlı çalışmakta. Bir termal bakımı iyi gelir gibi.

MRlotias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
metehan ipek
Eski ve tek fanlı bir kart için normal düzeyin biraz biraz üstlerinde hocam geçen bir arkadaşımda da böyle bir durumla karşılaştık kartın içini açıp güzelce temizledikten sonra termalini de mx-4 ile yeniledik şuan gayet tatlı çalışmakta. Bir termal bakımı iyi gelir gibi.
Hemen kaliteli bir tane bulayım, alacağım hocam.

Top Bottom