ASUS 23,8" TUF GAMING 0.3Ms 240Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR alınır mı?

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,606
VG249QM1A hız bakımından iyiydi, görüntü kalitesi bakımından vasattı. Rekabetçi odaklı bir model alıyorsan olabilir. Yüksek ihtimal bu da aynıdır.

VG249QM1A hız bakımından iyiydi, görüntü kalitesi bakımından vasattı. Rekabetçi odaklı bir model alıyorsan olabilir. Yüksek ihtimal bu da aynıdır.
fiyat olarak nasıl düşünüyorsunuz sizce şuan en düşük fiyatında gözüküyor rekabetçi için almayı düşünüyorum.

fiyat olarak nasıl düşünüyorsunuz sizce şuan en düşük fiyatında gözüküyor rekabetçi için almayı düşünüyorum.
Bu fiyatta 240hz IPS olarak başka seçenek yok zaten. Ama görüntü bakımından fazla beklentiye girmeyin. Asusun yeni modelleri genellikle eski modellerle benzer performans gösteriyor. Mesela VG249Q1R, VG249Q3R gibi modeller görüntü bakımından vasattı, yeni çıkan VG249Q5R de görüntü bakımından vasat. VG249QM1A da görüntü bakımından vasattı ama hızlı bir modeldi. VG249QM5A da böyle olur yüksek ihtimal.

Bu fiyatta 240hz IPS olarak başka seçenek yok zaten. Ama görüntü bakımından fazla beklentiye girmeyin. Asusun yeni modelleri genellikle eski modellerle benzer performans gösteriyor. Mesela VG249Q1R, VG249Q3R gibi modeller görüntü bakımından vasattı, yeni çıkan VG249Q5R de görüntü bakımından vasat.
Rekabetçi için kullanıcam o yüzden kötünün iyisi olsa yeterli benim için.

Bu fiyatta 240hz IPS olarak başka seçenek yok zaten. Ama görüntü bakımından fazla beklentiye girmeyin. Asusun yeni modelleri genellikle eski modellerle benzer performans gösteriyor. Mesela VG249Q1R, VG249Q3R gibi modeller görüntü bakımından vasattı, yeni çıkan VG249Q5R de görüntü bakımından vasat. VG249QM1A da görüntü bakımından vasattı ama hızlı bir modeldi. VG249QM5A da böyle olur yüksek ihtimal.
Va panel almak daha mantıklı olmaz mı bu noktada

O zaman size uyar.

Normal kullanım için evet ama rekabetçi için IPS paneller daha iyi. KS de rekabetçi için tercih yapmak istiyor. Bu yüzden onun kullanımına uymaz.
sizce 200 tl daha verip amazondan mı alınmalı ? Vatan'ın iade süreçleri pek güven vermiyor.

Geri