Neler Yeni

ASUS 27' TUF Gaming VG27AQM1a ayarları nasıl olmalı?

oxej

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem
Merhaba.

ASUS 27" TUF Gaming VG27AQM1a 260Hz 1ms(GtG) monitör aldım fakat ayarlarını nasıl yapmam gerektiği ile ilgili bir fikrim yok YouTube'dan farklı benzer modellerin videoları var ama pek anlayamadım. Ayarları nasıl olmalı yol gösterebilir misiniz?

durgun277

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Pekdoğan
Dostum bu monitör hakkında internette hiçbir şey bulamadım memnun musun IPS glow ne derecede ve en önemlisi bunun VG27AQML1A modelinde 10bit rengi sadece 144hz ve altında veriyordu bunun paneli farklı bunda 240hz ve üstünde 10bit verebiliyor mu cevap verirsen çok mutlu olurum

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Merhaba.

ASUS 27" TUF Gaming VG27AQM1a 260Hz 1ms(GtG) monitör aldım fakat ayarlarını nasıl yapmam gerektiği ile ilgili bir fikrim yok YouTube'dan farklı benzer modellerin videoları var ama pek anlayamadım. Ayarları nasıl olmalı yol gösterebilir misiniz?

Aqm1a modeli 170hz diye biliyordum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aqm1a modeli 170hz diye biliyordum?
Ayrica ayarlar hakkindada fikrim yok kb

oxej

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bu monitör hakkında internette hiçbir şey bulamadım memnun musun IPS glow ne derecede ve en önemlisi bunun VG27AQML1A modelinde 10bit rengi sadece 144hz ve altında veriyordu bunun paneli farklı bunda 240hz ve üstünde 10bit verebiliyor mu cevap verirsen çok mutlu olurum
IPS glow için şu ufo testini yaptım ama pek anlayamadım ekran görüntüsü mü çekeyim yoksa telefonla mı çekip atayım? Ayrıca Şuan 8 bit 240 hz eğer ayarlanabiliyorsa 10 bite ayarlamayı deneyeyim 240 hz iken çok fark eder mi 2 bit

Top Bottom