Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS 27" VG277Q1A 1MS(MPRT) 165HZ GAMING MONITOR 4.399'TL

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bizzat kullandım uzun bir süre. Alacak kişi VA panelden ötürü çok fazla ghosting olduğunun bilincinde olmalı.

Şahsen özellikle bu monitör modeli için fiyat iyi olsa bile üstüne ekleyip daha iyi bir model almayı veya direkt ikinci el almayı tercih ederim.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Taksim Delisi Cenk
mobil uygulamada sepete ekleyince düşmüyor fiyat,acaba kampanyalı stok mu bitmiştir ?

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Enis
Bizzat kullandım uzun bir süre. Alacak kişi VA panelden ötürü çok fazla ghosting olduğunun bilincinde olmalı.

Şahsen özellikle bu monitör modeli için fiyat iyi olsa bile üstüne ekleyip daha iyi bir model almayı veya direkt ikinci el almayı tercih ederim.
ben bir çok ips monitör kullandım şuan g7 kullanıyorum ve va panel , bir çok ipsden daha iyi renk veriyor. Panelin ips veya va olmasından çok kalitesi önemli

ereğli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
murat
ben tn va ıps hepsini kullandım en iyisi bence va panel . sebebi ıps paneller gözü yoruyor çok canlı olduğu için . va panel daha doğal renklere sahip ips ye göre. Tn panelse genelde cok cansız oluyor. o yuzdende ben va panel olmasına dikkat ediyorum monitör alırken

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
MOBİL UYGULAMAYA ÖZEL

zamanında bu monitörü 2300e mi 2700e mi ne indiğinde alın dedim youtube tanıtım videolarının altında. va panel ghosting bir klasik olarak evet var ama bu fiyata kaçmaz diyede altını çize çize yazdım. bir trol sivri zeka grubu gelip 27 inch 1080p monitörmü alınır. piksel piksel görürsün gözün şaşar amuda kalkar ters sayarsın gibi akılsızca saldırmıştı. hani 2010da kalan 27inchlere göre varsayımda bulunmuşlar ve yanlış yönlendirmişlerdi. hemde monitör bu indirimde 4000/4300tlden inmişti. umarım o almayın diye takla atanlar mutludur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,503
Üyeler
166,553
Son üye
Exe00
Top Bottom