ASUS 27" VG279QM 1Ms 280Hz IPS GAMING MONITOR

Noreus

80+
Reaksiyon skoru
3
bu monitörü almayı düşünüyorum valo oynuyorum alınır mı

Bu çok daha mantıklı.

27 inç ile oynarsın ama arkadaş ağırlıklı FPS oyunları oynuyormuş 24 inç çok daha mantıklı.
Profesyonel oyuncu veya iş gereği 24 ihtiyaç değilse hiç gerek yok. Herkes ezberlemiş ''FPS oyuncusuysan 24 inç alacaksın.'' diye bir cümle 24 aldırılıyor millete. Bende full FPS oynuyorum. Ekran ile aranda 5 cm varken oyun oynamıyorsan 27 inç ile her yeri görebiliyorsun ve ayrıca 1080p gibi çamur görüntüye de sahip olmuyorsun.

Profesyonel oyuncu veya iş gereği 24 ihtiyaç değilse hiç gerek yok. Herkes ezberlemiş ''FPS oyuncusuysan 24 inç alacaksın.'' diye bir cümle 24 aldırılıyor millete. Bende full FPS oynuyorum. Ekran ile aranda 5 cm varken oyun oynamıyorsan 27 inç ile her yeri görebiliyorsun ve ayrıca 1080p gibi çamur görüntüye de sahip olmuyorsun.
Hocam valoranti immo radi arası oynuyorum o yüzden ilk tercihim 24 olur

++

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri