knkm yanlış bilmiyorsam normal bir durumArkadaşlar sistem topladım ama ekran kartını takarken sanırım pınlerden birini kırmış olabilirim ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz
bende rx 590 var oda bu şekilde ama ikisi arasında 5 yıl varknkm yanlış bilmiyorsam normal bir durum
Dostum ordaki pin kırık değil sebebini bilmiyorum ama üretimden kaynaklı benim 1660s ekran kartındada durum aynıydı için rahat olsun ekran kartı slotuna çok abanmadığınız sürece kırmanız zorArkadaşlar sistem topladım ama ekran kartını takarken sanırım pınlerden birini kırmış olabilirim ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz
Ayrıca tatmin etmeyecekse kendini asusa bir mail at onlarda ayni cevabi vereceklerdir veyada sahibindende ekran kartı modelini arat bir satıcıdan alıyorum ayağına pinlerin fotoğrafını çekmesini iste kendin gör hayırlı olsun sistemin iyi günlerde kullanArkadaşlar sistem topladım ama ekran kartını takarken sanırım pınlerden birini kırmış olabilirim ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz
İçim rahatladı hızlıca cevap veren diğer arkadaşlarada teşeklür ederimama hala monitöre görüntü gelmiyor ne yapcağımıda bilmiyorum peki bo konuda yardımcı olabilir misinizDostum ordaki pin kırık değil sebebini bilmiyorum ama üretimden kaynaklı benim 1660s ekran kartındada durum aynıydı için rahat olsun ekran kartı slotuna çok abanmadığınız sürece kırmanız zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca tatmin etmeyecekse kendini asusa bir mail at onlarda ayni cevabi vereceklerdir veyada sahibindende ekran kartı modelini arat bir satıcıdan alıyorum ayağına pinlerin fotoğrafını çekmesini iste kendin gör hayırlı olsun sistemin iyi günlerde kullan
Kabloyu ekran kartına taktınız dimi ? Ayrıca kartin güç girişleri takılı mi ?İçim rahatladı hızlıca cevap veren diğer arkadaşlarada teşeklür ederimama hala monitöre görüntü gelmiyor ne yapcağımıda bilmiyorum peki bo konuda yardımcı olabilir misiniz
Hallettim başkan ilk olarak display port kabul etmedi hdmı ile bağlanınca görüntü verdiKabloyu ekran kartına taktınız dimi ? Ayrıca kartin güç girişleri takılı mi ?