Asus 3060 ti 12400f 18384 TL alınır mı?

Sizin tercihiniz hocam. O zaman ModArt sistemi bekleyin. Bomba gibi olacak diyordu. Sanırım o da 3060ti civarı çıkartabilir
3060 ti olmayacak dedi. Son sistem öyleydi diye. 3070 eritmeye başladı sistemler olabilir, yada rx 6750 xt. Orta segment dedi çünkü.

Onu bilerek aldım dediğim gibi maddi sınırı zorladım. PSU ve bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum fırsat bulduğumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim gibi Intel ve Nvidia takıntısı varsa bu fiyatlara zor bulunuyor. Ben her araştırmada 1k ekleye ekleye maksimum sınıra geldim. 13.5 civarında başladım artık yeter dedim isyan ettim aldım geçtim.
Az önce sipariş verdim bakalım. İkimiz içinde hayırlısı olsun

Az önce sipariş verdim bakalım. İkimiz içinde hayırlısı olsun
İnşallah ama şunu soyleyim daha ucuzu çıkacaktır ama şöyle bir durum var. Buraya girdiğinde sürekli şu sistem çıkacak bu sistem çıkacak bekle diyen oluyor inatla AMD sistem direten oluyor. Enflasyon dolayısıyla muhtemelen seneye sudan ucuz diyeceğiz bekleyeceğimize alalım şimdiden diye düşünüyorum. Vok sistem almıştım 2 yıl önce 6kya sadece ekran kartını sattım bitcoin madenciligi top seviyeye ulaştığında. Arkadaşım bekledi daha yükselir vs diye sistemi komple sattı daha geçen hafta 8k ya 😂 daha ucuzu çıkarsa üzülme 3 5 sene götürecek sistem bence benim çok hoşuma gitti

İnşallah ama şunu soyleyim daha ucuzu çıkacaktır ama şöyle bir durum var. Buraya girdiğinde sürekli şu sistem çıkacak bu sistem çıkacak bekle diyen oluyor inatla AMD sistem direten oluyor. Enflasyon dolayısıyla muhtemelen seneye sudan ucuz diyeceğiz bekleyeceğimize alalım şimdiden diye düşünüyorum. Vok sistem almıştım 2 yıl önce 6kya sadece ekran kartını sattım bitcoin madenciligi top seviyeye ulaştığında. Arkadaşım bekledi daha yükselir vs diye sistemi komple sattı daha geçen hafta 8k ya 😂 daha ucuzu çıkarsa üzülme 3 5 sene götürecek sistem bence benim çok hoşuma gitti
Tabii daha iyisi daha ucuza çıkabilir de ben yaklaşık 2 aydır bekliyorum sen de bekliyorsundur bayağı muhtemelen. Technopat One sistemini kaçırdık bu geldi önümüze aldık. Güzel sistem o yüzden içim rahat 1-2k daha ucuza benzer sistem çıksa da çok üzülmem çünkü sonu yok.

Tabii daha iyisi daha ucuza çıkabilir de ben yaklaşık 2 aydır bekliyorum sen de bekliyorsundur bayağı muhtemelen. Technopat One sistemini kaçırdık bu geldi önümüze aldık. Güzel sistem o yüzden içim rahat 1-2k daha ucuza benzer sistem çıksa da çok üzülmem çünkü sonu yok.
Biz arkadaşlarımla şöyle bişey yaptık. VOK sistem demiştim 8kya sattı diye o bir arkadasımıza sattı ve benim sistemi aldı 13kya bende 18e bunu aldım herkes cebinden 5k ekleyerek benim kredi kartına taksit yaptırdık gibi oldu. i5 11500 işlemci Rtx2060 vardı z490pro anakart falan 3 kişi pcleri bütçemiz doğrultusunda upgrade ettik. aylık kişi bası ortalama 500tllik bir taksite girdik benim kart üzerinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,157
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri