Bu arada 4 gün oldu kargoya verilmedi henuz yarın verilir umarım.Aynı sistemi anakarti b660 yaparak sipariş verdim. Maalesef 15.500₺ bandında satilanlari alamadık bu bence alınabilecek bir sistem. Bende de Nvidia ve Intel takıntısı var. Hayırlı olsun diyebilirim.
Hocam 17-18k bandında sıfır kapalı kutusunda technopat-one sistemi satanlardanda alınabilir. Sizin attıgınızdan farkı hem daha ucuz, hem Asus tuf Gaming kasa PSU, hem Asus white edition gddr6x ekran kartı hemde 3600mhz ram var.Alıntıyı görüntüle
Sistem bu şekilde alınır mı? Parçaların biraz kaliteli olmasına önem veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Intel ve Nvidia'lı sistem istiyorum. Ufak marka takıntım var diyebilirim
Öyle de al-satçılardan almak istemiyorumHocam 17-18k bandında sıfır kapalı kutusunda technopat-one sistemi satanlardanda alınabilir. Sizin attıgınızdan farkı hem daha ucuz, hem Asus tuf Gaming kasa PSU, hem Asus white edition gddr6x ekran kartı hemde 3600mhz ram var.
Sizin tercihiniz hocam. O zaman ModArt sistemi bekleyin. Bomba gibi olacak diyordu. Sanırım o da 3060ti civarı çıkartabilirÖyle de al-satçılardan almak istemiyorum
Nzxt'li kasa ile mi aldınız pekiAynı sistemi anakarti b660 yaparak sipariş verdim. Maalesef 15.500₺ bandında satilanlari alamadık bu bence alınabilecek bir sistem. Bende de Nvidia ve Intel takıntısı var. Hayırlı olsun diyebilirim.
Bu arada 4 gün oldu kargoya verilmedi henuz yarın verilir umarım.
Çıkıış tarihi belli mi peki? Bu indirimler bugün bittiği için elimi de çabuk tutmak istiyorumSizin tercihiniz hocam. O zaman ModArt sistemi bekleyin. Bomba gibi olacak diyordu. Sanırım o da 3060ti civarı çıkartabilir
Çıkış tarihi belli değil hocam ama forumunda yazdığına göre çok uzak bir zaman değil diyebilirim. Muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru çıkar diye düşünüyorumNzxt'li kasa ile mi aldınız peki
Çıkıış tarihi belli mi peki? Bu indirimler bugün bittiği için elimi de çabuk tutmak istiyorum
pahalı , maksimum 15 e alınır ki youtube kanallarının cıkardıgı sisstemler kampanyalı oluyor onları beklıyebilirsin ,Alıntıyı görüntüle
Hayır, Gamebooster olan kasalı hâli ile aldım maddiyata takildigim içinNzxt'li kasa ile mi aldınız peki
Akım korumalı priz ile kullanmanı öneririm 3-6 ay içinde psu'yu değiştirene kadarHayır, Gamebooster olan kasalı hâli ile aldım maddiyata takildigim için
PahalıAlıntıyı görüntüle
Bu yada yakın kalitede önereceğin sistem var mıdır acaba varsa değerlendirmek isterimPahalı
Onu bilerek aldım dediğim gibi maddi sınırı zorladım. PSU ve bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum fırsat bulduğumdaAkım korumalı priz ile kullanmanı öneririm 3-6 ay içinde psu'yu değiştirene kadar
Hocam benim gibi Intel ve Nvidia takıntısı varsa bu fiyatlara zor bulunuyor. Ben her araştırmada 1k ekleye ekleye maksimum sınıra geldim. 13.5 civarında başladım artık yeter dedim isyan ettim aldım geçtim.Bu yada yakın kalitede önereceğin sistem var mıdır acaba varsa değerlendirmek isterim