Asus 3060 ti 12400f 18384 TL alınır mı?

Serucat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
Screenshot_4.png

Sistem bu şekilde alınır mı? Parçaların biraz kaliteli olmasına önem veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Intel ve Nvidia'lı sistem istiyorum. Ufak marka takıntım var diyebilirim

Son düzenleme:
Aynı sistemi anakarti b660 yaparak sipariş verdim. Maalesef 15.500₺ bandında satilanlari alamadık bu bence alınabilecek bir sistem. Bende de Nvidia ve Intel takıntısı var. Hayırlı olsun diyebilirim.

Aynı sistemi anakarti b660 yaparak sipariş verdim. Maalesef 15.500₺ bandında satilanlari alamadık bu bence alınabilecek bir sistem. Bende de Nvidia ve Intel takıntısı var. Hayırlı olsun diyebilirim.
Bu arada 4 gün oldu kargoya verilmedi henuz yarın verilir umarım.

Alıntıyı görüntüle

Hocam 17-18k bandında sıfır kapalı kutusunda technopat-one sistemi satanlardanda alınabilir. Sizin attıgınızdan farkı hem daha ucuz, hem Asus tuf Gaming kasa PSU, hem Asus white edition gddr6x ekran kartı hemde 3600mhz ram var.

Hocam 17-18k bandında sıfır kapalı kutusunda technopat-one sistemi satanlardanda alınabilir. Sizin attıgınızdan farkı hem daha ucuz, hem Asus tuf Gaming kasa PSU, hem Asus white edition gddr6x ekran kartı hemde 3600mhz ram var.
Öyle de al-satçılardan almak istemiyorum

Bu arada 4 gün oldu kargoya verilmedi henuz yarın verilir umarım.
Nzxt'li kasa ile mi aldınız peki

Sizin tercihiniz hocam. O zaman ModArt sistemi bekleyin. Bomba gibi olacak diyordu. Sanırım o da 3060ti civarı çıkartabilir
Çıkıış tarihi belli mi peki? Bu indirimler bugün bittiği için elimi de çabuk tutmak istiyorum

Nzxt'li kasa ile mi aldınız peki

Çıkıış tarihi belli mi peki? Bu indirimler bugün bittiği için elimi de çabuk tutmak istiyorum
Çıkış tarihi belli değil hocam ama forumunda yazdığına göre çok uzak bir zaman değil diyebilirim. Muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru çıkar diye düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle

pahalı , maksimum 15 e alınır ki youtube kanallarının cıkardıgı sisstemler kampanyalı oluyor onları beklıyebilirsin ,

Akım korumalı priz ile kullanmanı öneririm 3-6 ay içinde psu'yu değiştirene kadar
Onu bilerek aldım dediğim gibi maddi sınırı zorladım. PSU ve bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum fırsat bulduğumda

Bu yada yakın kalitede önereceğin sistem var mıdır acaba varsa değerlendirmek isterim
Hocam benim gibi Intel ve Nvidia takıntısı varsa bu fiyatlara zor bulunuyor. Ben her araştırmada 1k ekleye ekleye maksimum sınıra geldim. 13.5 civarında başladım artık yeter dedim isyan ettim aldım geçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,123
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri