Neler Yeni

Asus 4060 TI ekran kartından yükte ses geliyor

tolgak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga K.
Merhaba bilgisayarım yükteyken böyle bir ses geliyor ekran kartı bir haftalık daha yardımcı olabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
Oyuna girince geliyorsa ekran kartındandır.Mesala oyundaki görüntü değiştikçe o seste biraz değişir ekran kartından geliyorsa.

tolgak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuna girince geliyorsa ekran kartındandır.Mesala oyundaki görüntü değiştikçe o seste biraz değişir ekran kartından geliyorsa.
Bu durumu fark ettiğimde oynadığım bir oyunun lobidinde görüntü bozulmaları oluştu o oyunu kapatıp açığımda yine aynısı oldu görüntü yırtılmaları vs ama farklı oyunlar denedim onda sadece ses devam ediyor görüntüde bir problem yok ve bir kaç gün öncede youtube üzerinde dolaşırken görüntü bozuldu anlık düzeldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
Bu durumu fark ettiğimde oynadığım bir oyunun lobidinde görüntü bozulmaları oluştu o oyunu kapatıp açığımda yine aynısı oldu görüntü yırtılmaları vs ama farklı oyunlar denedim onda sadece ses devam ediyor görüntüde bir problem yok ve bir kaç gün öncede youtube üzerinde dolaşırken görüntü bozuldu anlık düzeldi.
Bendede youtubeda karelenme oluyor bazen ama o youtubedan dolayı galiba oyunda olmuyor ama sende oyunda olmuş kartta sıkıntı olabilir ses çok yüksek azalmaz ise değişim isteyebilirsin.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Alperen Çetin
Sivri sinek girmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı bozuk hocam büyük ihtimalle

Top Bottom