Adaptive Sync açık halde. CS de pro oynuyorsan genellikle bu ayar kapalıdır.Alıntıyı görüntüle
Bu görsel monitor unboxed kanalından alınma. Gray to gray performansı olarak asus rog üstün. Abi zowie yaaa diyen zowie fanı arkadaşları dinleme sen usta. Tecrübeli bir fps oyuncusu olarak ben zowie ve asus arasında asusun alınmasını şuan daha mantıklı buluyorum. İyi forumlar.
hocam haklısınız fakat şöyle bir durum var. Bütçe sorunum olmadığı için bir şey alırken her zaman top seviye olan ürünleri almaya özen gösteriyorum. Mesela şuan asusun 32 inçlik 4k oled monitörü var. Hikaye oyunları için aldım bu monitörü ve aşırı tatmin ediyor. Fakat rekabetçi için uygun değil maalesef. Şimdi de sadece rekabetçi için bir monitör alacam ve haliyle top seviye bir şey arıyorum. Çünkü ben bir şey aldıktan sonra gittiği yere kadar kullanan biriyim. O yüzden asus ile zowie arasında bir seçim yapmam gerekiyor şuan.Rekabetçide belli bi hedefin yoksa bu kadar paraya bile değmez inan 240hz 280hz 360hz bile fazlasıyla işini görür eğlenmene bak bu hzler hiç düşük değil yanına başka monitör daha alırsın halen paran elinde kalır onu da gerekirse sistem uplamaya kullanırsın gerek başka bir şeye kullanırsın ama hedefim var diyorsan en kötü ihtimalle kararsız kaldığında o piti piti çek
Nerden anladınız bu ayarın açık şekilde test edildiğini ? Görselde göremedim ben.Adaptive Sync açık halde.
32 inç monitörde zor oluyor o yüzden almayı düşünüyordumpara tuzağı ve para israfı
Bunu gördüm de s1nerjiyle itopya satıyor sadece. S1nerjiden kesinlikle bir şey almam. İtopyadan alabilirim fakat ölü piksel çıkarsa değişim yapmazlar gibime geliyorBütçeden yana sorun yoksa bu da düşünülebilir;
Neden ?Zowie.