Yardım Asus 540 hertz vs Zowie 540 hertz

konu günceldir

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Bu görsel monitor unboxed kanalından alınma. Gray to gray performansı olarak asus rog üstün. Abi zowie yaaa diyen zowie fanı arkadaşları dinleme sen usta. Tecrübeli bir fps oyuncusu olarak ben zowie ve asus arasında asusun alınmasını şuan daha mantıklı buluyorum. İyi forumlar.
Adaptive Sync açık halde. CS de pro oynuyorsan genellikle bu ayar kapalıdır.

Rekabetçide belli bi hedefin yoksa bu kadar paraya bile değmez inan 240hz 280hz 360hz bile fazlasıyla işini görür eğlenmene bak bu hzler hiç düşük değil yanına başka monitör daha alırsın halen paran elinde kalır onu da gerekirse sistem uplamaya kullanırsın gerek başka bir şeye kullanırsın ama hedefim var diyorsan en kötü ihtimalle kararsız kaldığında o piti piti çek

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Rekabetçide belli bi hedefin yoksa bu kadar paraya bile değmez inan 240hz 280hz 360hz bile fazlasıyla işini görür eğlenmene bak bu hzler hiç düşük değil yanına başka monitör daha alırsın halen paran elinde kalır onu da gerekirse sistem uplamaya kullanırsın gerek başka bir şeye kullanırsın ama hedefim var diyorsan en kötü ihtimalle kararsız kaldığında o piti piti çek
hocam haklısınız fakat şöyle bir durum var. Bütçe sorunum olmadığı için bir şey alırken her zaman top seviye olan ürünleri almaya özen gösteriyorum. Mesela şuan asusun 32 inçlik 4k oled monitörü var. Hikaye oyunları için aldım bu monitörü ve aşırı tatmin ediyor. Fakat rekabetçi için uygun değil maalesef. Şimdi de sadece rekabetçi için bir monitör alacam ve haliyle top seviye bir şey arıyorum. Çünkü ben bir şey aldıktan sonra gittiği yere kadar kullanan biriyim. O yüzden asus ile zowie arasında bir seçim yapmam gerekiyor şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adaptive Sync açık halde.
Nerden anladınız bu ayarın açık şekilde test edildiğini ? Görselde göremedim ben.

para tuzağı ve para israfı

Bunu gördüm de s1nerjiyle itopya satıyor sadece. S1nerjiden kesinlikle bir şey almam. İtopyadan alabilirim fakat ölü piksel çıkarsa değişim yapmazlar gibime geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,522
Üyeler
173,987
Son üye
gbccan
Geri