Arkadaşlar asus ile benqnun 540 hz monitörü arasında kaldım bunlardan gerçekten anlayan varsa yardımcı olabilirmi benq çok daha pahalı ama ne gibi farkları var asusla birisi asusun benq kadar net ve akıcı olmadığını felan söylemişti kararsız kaldım
Ciddi fps oynayacaksan benq, normal oynayıp dizi film falan izlersen asusArkadaşlar asus ile benqnun 540 hz monitörü arasında kaldım bunlardan gerçekten anlayan varsa yardımcı olabilirmi benq çok daha pahalı ama ne gibi farkları var asusla birisi asusun benq kadar net ve akıcı olmadığını felan söylemişti kararsız kaldım
kanka aralarındaki farkları söyleyebilirmisin benq şişirilen bir marka mı fiyat farkı baya varCiddi fps oynayacaksan benq, normal oynayıp dizi film falan izlersen asus
response time olarak çok önde benq ama espor gibi bir düşüncen yoksa fiyat farkına değmez bence ama bütçeden yana sorun yoksa ve fps oynuyorsan genelde o zaman değebilir.kanka aralarındaki farkları söyleyebilirmisin benq şişirilen bir marka mı fiyat farkı baya var
kanka oledlere baktımda oledlerdeki yanma olayından dolayı alasım yokKanka fiyatlarını bilmiyorum da tavsiyem 360hz oled monitör alman. 540hz IPS performansı veriyor senin baktığın monitörler muhtemelen TN hatta.
şöyle bu karşılaştırmalara baktıgımda asusunki daha az gecikmeye sahip olarak gözüküyordu bilmiyorum asusda gsycn özelligi varmış bu pek bir şey ifade eder mi? ve benqdaki black equalazier asusdakinden iyi mi sence ve sence akıcılık netlik konusunda hangisi iyidirresponse time olarak çok önde benq ama espor gibi bir düşüncen yoksa fiyat farkına değmez bence ama bütçeden yana sorun yoksa ve fps oynuyorsan genelde o zaman değebilir.
kanka oledler çok ısınıyor korkuyorumHocam TN panele bu kadar para vermeyin, OLED alabilirsiniz, Mini LED'li VA alabilirsiniz veya bütçeyi çok daha kısıp IPS alabilirsiniz.
Tamam IPS veya VA al, 1080p TN panele bu kadar para dökmek saçmalık geliyor. Bence en az 2K al bence farkı çok netlik konusunda.kanka oledler çok ısınıyor korkuyorum
Yanma olayı kalmadı kanka.kanka oledlere baktımda oledlerdeki yanma olayından dolayı alasım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
şöyle bu karşılaştırmalara baktıgımda asusunki daha az gecikmeye sahip olarak gözüküyordu bilmiyorum asusda gsycn özelligi varmış bu pek bir şey ifade eder mi? ve benqdaki black equalazier asusdakinden iyi mi sence ve sence akıcılık netlik konusunda hangisi iyidir
monitörlerin üstünde 6 saaatten fazla kullanmayın yazıyor ve 3 saat kullanınca uyarı veriyor yanma olayı demekki hala var 480 hz asus oled çıktı galiba şuan en iyisi o ama ben benq yada susun 540 ını almayı planlıyorum fiyat farkına değicek bi farkları var mı bilmiyorum herkes benq diyor ama farklarını söylemiyorYanma olayı kalmadı kanka.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu öneririm. Kendim kullanıyorum miss gibi bir monitör. Hareketli nesnelerdeki görüntü netliği 540hz ips performansı veriyor. IPS panel bile oledlerin yanında vasat görüntü sunarken TN paneli para verseler kullanmam. Bir de 1440p çözünürlüklü miss gibi.![]()
Samsung Odyssey 27" 0,03Ms 360Hz (HDMI-Display) FreeSync Pre Pro OLED G6 QHD Oyun Monitörü - LS27DG602SUXUF Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Odyssey 27" 0,03Ms 360Hz (HDMI-Display) FreeSync Pre Pro OLED G6 QHD Oyun Monitörü - LS27DG602SUXUF yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
Paneller aynı asusta gsync modülü varken zowie'de yok farkları bu diye biliyorum.monitörlerin üstünde 6 saaatten fazla kullanmayın yazıyor ve 3 saat kullanınca uyarı veriyor yanma olayı demekki hala var 480 hz asus oled çıktı galiba şuan en iyisi o ama ben benq yada susun 540 ını almayı planlıyorum fiyat farkına değicek bi farkları var mı bilmiyorum herkes benq diyor ama farklarını söylemiyor
bilmiyorum gördügün gibi benq önerdiler çok bi fark var mı onu merak ediyorum ama cevaplayan olmadı farklarınıPaneller aynı asusta gsync modülü varken zowie'de yok farkları bu diye biliyorum.