Aralarındaki fark ne Asus Dual mı yoksa gigabyte mı gamingen de Asus Dual var almayı düşündüğüm bı sistem var gigabyte ise itopya da var fakat ram ve anakart istediğim gibi değil
Hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz
Daha önce uygulamadım bildiğim kadarıyla asus marka ekran kartı aldığınızda veya kampanya dahilinde farklı bir ürün aldığınızda ürün bazlı belirli bir geri ödemesi oluyor. Örneğin, gerekli yerlere ben bu kartı şu tarihte aldım ve elimde de faturası var diyip o parçayı aldığınızı onayladığınızda belirli ücret tutarı tarafınıza geri dönüşü oluyor.
Aralarındaki fark ne Asus Dual mı yoksa gigabyte mı gamingen de Asus Dual var almayı düşündüğüm bı sistem var gigabyte ise itopya da var fakat ram ve anakart istediğim gibi değil
Hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz
ELITE-DUAL7700XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX 7700 XT ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Özelleştirmeler
Anakart B650 M R
Ram Corsair vengeance 2×16 CL36 6000mhz
SSD kc3000 1tb
İşlemci soğutucu trehmalright assasin rgb
ELITE-DUAL7700XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX 7700 XT ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Özelleştirmeler
Anakart B650 M R
SSD kc3000 1tb
www.gaming.gen.tr
Özelleştirmeler
Anakart B650 M R
SSD kc3000 1tb
www.gaming.gen.tr
Özelleştirmeler
Anakart B650 M R
SSD kc3000 1tb
www.gaming.gen.tr
Özelleştirmeler
Anakart B650 M R
SSD kc3000 1tb
Şu an piyasadaki alternatifine bakmadım
Sadece bu iki sistemi karsilaştiriyorum
Gaming gen deki sistemi ozelleştirdiginde 42k civarı tutuyor sanırsam
Ayrıca 1300 TL iadesi de var ekran kartından
İtopyadaki sistemi de
Ram soğutucu ve SSD kanadında
Gaming gendeki ürünler muadilinde bir ürünle upgrade ettigimizde 45k yı geçiyor
Sistem fiyatları özelleştirme ile zaten bir tık fiyat performans endeksinden uzaklasiyor bu yüzden uygun fiyatlı olanı almak mantıklı gibi
Ama başka alternatifler var mı diye de bakmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaming gendeki özelleştirdiğin 42k lık ürünü 7800xt li side aynı fiyata alınabiliyor
işlemci aynı
soğutucu aynı
anakart aynı
ramler aynı özelleştirildi
ssd aynı özelleştirildi
ekran kartı 7800 xt
kasa 600w geliyor 700w a yükseltildi