❌İndirim Bitti! Asus A21 Plus Kasa 🔥2.849 TL ( 1 Yılın En Düşük Fiyatı )

yakupblt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
844

Geniş Uyumluluk: A21 PLUS, 360 mm radyatörlere, 380 mm uzunluğa sahip ekran kartlarına ve 165 mm yüksekliğe sahip CPU hava soğutucularına destek sağlar.

2_asus-a21-plus-argb-temperli-cam-usb-3-2-matx-mesh-siyah-mid-tower-gaming-kasa-449859.jpg

A21 PLUS, kabloları gözden uzakta ve düzenli şekilde saklamak için anakart yerinin arkasında 33 mm genişliğinde bir bölmeye sahip.
4_asus-a21-plus-argb-temperli-cam-usb-3-2-matx-mesh-siyah-mid-tower-gaming-kasa-449859-862x600.jpg

Ben razı değilim bu kasadan dengesiz bir kasa. Fanlarla birlikte fiyatı iyi. ATX anakart uymuyor, ekran kartını dikey tutmak isterseniz slot yetersiz alan dar

Çokta iyi fiyat değil ya En ucuzu olabilir ama Surekli Msi 320R goruyoz bu paraya hem o atx de destekliyo

Bu kasayı almak istiyorum ama istediğim fiyatlara düşmedi bir türlü. PZ/BTF kablolama olanağı olan bir kasaya 360mm sıvı soğutma, 380mm ekran kartı, 165mm hava soğutma desteği vermişler, cidden muazzam. Benim için tek eksiği dikey ekran kartı desteğinin olmaması.

Olm içi çok dar

1- ATX desteklemiyor
2- Dikey ekran kartı desteği yok
3- İçi çokta geniş değil. Arkadaşım 4070 super ile kullanıyordu kartı taktığında 2 parmaklık boşluk kaldı sadece, kendi adıma konuşacak olursam bu kadar fanlara yakın olması görüntü açısından da hoşuma gitmiyor.
Fiyat olarak rakibi yoktur muhtemelen ama ileride anakartı atx yapmak zorunda kaldığınızda komple kasayı değiştirmekle uğraşmak zor.

bence güzel bir kasa değil almam tercihlerimin arasına da girmez.

gidipte a21 felan almayın sakın fansız geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,010
Üyeler
173,592
Son üye
sosisyiyentırşoforü:4382
Geri